x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete

MONDEN/Suete

18 Feb 2005   •   00:00

19 FEBRUARIE 2005

Titieni s-a apucat de box

Adriana Titieni, actrita si vedeta de televiziune (National TV), invata sa boxeze. Dupa ce si-a dat cei doi copii atat la dansuri, cat si la sport, s-a gandit ca i-ar face bine si ei mai multa miscare. Asa ca s-a orientat spre box, considerandu-l cel mai potrivit, mai ales ca intentioneaza sa-l provoace, la un moment dat, la o partida amicala de box pe cunoscutul Leonard Doroftei. Adriana spera sa-l intalneasca pe fostul nostru campion si sa-i demonstreze ca si o femeie delicata, care n-a avut niciodata tangenta cu vreun sport dur poate invata sa boxeze. Titieni s-a inscris la box, intr-un club sportiv din cartierul in care locuieste, de acum aproape o luna, de cand a renuntat la fumat. (R.I.A.)

Romanii vor importa vinul lui Coppola

Regizorul american Francis Ford Coppola se afla inca in Romania pentru a pune la punct proiecte cinematografice. Pentru ca a venit in interes de serviciu, el s-a intalnit acum doua seri, la Restaurantul Balthazar, cu istoricul si profesorul universitar Radu Florescu, specialist in mitul lui Dracula. Cei doi au luat masa impreuna si au servit preparate din meniul bucatariei asiatice. Interesant este ca americanul a venit la Balthazar cu vinul dupa el, si asta pentru ca e producator de vinuri si nu bea decat din productia proprie. Gazdele si-au propus sa importe vinul lui Coppola, pentru ca data viitoare sa fie pregatiti. (Roxana I. Ancuta)

Darta a facut referat pentru un costum de marchiz

Nonconformistul hair-stylist Marian Darta, angajatul postului TVR 1, si-a propus sa fie in centrul atentiei la Carnavalul Costumelor, ce a avut loc joi, in Club Bonsai. Cum pe-acasa n-avea tinute sic, lui Marian i-a venit brusc ideea salvatoare: "Am inchiriat din garderoba postului TVR1 un costum de marchiz. Pentru asta a trebuit sa fac un referat si sa obtin cateva semnaturi, dar s-a meritat efortul. Am fost cel mai trasnit personaj dintre participanti", spune el. In traistuta din catifea a personajului de vita nobila, Darta si-a indesat - si acum revenim in secolul nostru - celularul si tigarile. (Simona Ecovoiu)

Aglomeratie mare la usa casei lui Emanuel

De curand, Emanuel s-a mutat in casa noua: un apartament cu trei camere, in zona Hotelului Marriott. Totul a fost bine, frumos si linistit pana cand au aflat pustoaicele din zona cine s-a mutat in cartierul lor. De atunci, Emanuel nu mai are liniste. Fetele suna la interfon pentru autografe sau doar pentru a vorbi cu el cateva minute. Desi este incantat de atentia primita, Emanuel le-a refuzat politicos, spunand ca nu ii place sa fie deranjat acasa si ca sunt binevenite la concertele lui. Bineinteles ca fetele nu au renuntat asa usor. Totusi, in casa lui Emanuel e mai liniste acum, pentru ca interfonul s-a defectat. (Roxana I. Ancuta)

PICANT

Monica Tatoiu a dezvaluit ca a "vindecat" de transpiratie talpile sotului sau cu ajutorul spray-urilor pe care le distribuie in Romania. (C.M.)

Dupa ce a cucerit podiumul, scena si micul ecran, Nicoleta Luciu si-ar dori si un rol negativ intr-un film. Daca se poate, de vaduva rea. (D.C.)

Gabriel Cotabita pune mare pret pe parerea celor trei fiice ale sale - Aela, Milena si Eliza - atunci cand isi face o prietena noua. (D.C.)
×
Subiecte în articol: antimonden