x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete

MONDEN/Suete

17 Feb 2005   •   00:00

18 FEBRUARIE 2005

Carmen, redactor la revista Taifasuri

Vedeta postului Realitatea TV, Carmen Bruma, va intra in scurta vreme si in randul ziaristelor, la propunerea colegei sale, Adriana Bahmutanu: "Adriana va lansa revista Taifasuri, in care voi avea de umplut pagina «O bruma de miscare», cu sfaturi privind gimnastica de intretinere". Carmen se declara incantata de noul job, insa n-are de gand sa renunte la televiziune, chiar daca o prinde miezul noptii prezentand stirile sportive. In alta ordine de idei, este incantata de notele primite la masterat, doi de 10 si un 9. Desi e frumusica si isteata, Carmen Bruma inca isi mai cauta jumatatea: "Prietenii se mira ca, desi am o gramada de calitati, nu ma curteaza nimeni". (Simona Ecovoiu)

Fiica regretatului Dan Spataru a nascut o fetita

Ieri-dimineata, Dana Spataru, fiica regretatului artist Dan Spataru (pe 8 Martie se implinesc sase luni de la moartea acestuia), a adus pe lume, prin cezariana, o fetita sanatoasa, cu o greutate de 3 kilograme si 350 de grame. Dana a nascut in conditii bune, la maternitatea Spitalului Sfantul Pantelimon. Impreuna cu sotul ei, Marian Danila, jurist la Camera de Comert Exterior, fericita mama s-a gandit sa o boteze pe micuta, Maria. (R.I.A.)

Elisabeta Lipa isi deschide firma "Nasa SRL"

Miercuri seara, au fost decernate, la Hotel Marriott, Premiile "Femeile de succes ale anului 2004". Marie-Rose Mociornita a fost premiata pentru implicare si responsabilitate sociala, iar canotoarea Elisabeta Lipa pentru performanta de exceptie in sport. Sportiva a declarat, in gluma, ca intentioneaza sa-si deschida o firma de nasit, caci, in ultima vreme a fost solicitata pentru aceasta "functie", de catre zeci de rude si prieteni. Au mai fost chemate pe scena dr. Elena Hancu si Corina Danila, cea din urma obtinand Premiul de popularitate. In sala s-a aflat si fostul ei iubit, Peter Imre, care s-a bucurat sincer de succesul Corinei. (Simona Ecovoiu)

Emanuel e hartuit de admiratoare

De curand, Emanuel s-a mutat in casa noua: un apartament cu trei camere, in zona Hotelului Marriott. Totul a fost bine, frumos si linistit, pana cand au aflat pustoaicele din zona. De atunci, Emanuel nu mai are liniste. Fetele suna la interfon pentru autografe sau doar pentru a vorbi cu el cateva minute. Desi incantat de atentia primita, Emanuel le-a refuzat politicos, spunand ca nu ii place sa fie deranjat acasa si ca sunt binevenite la concertele lui, unde pot obtine autografe si fotografii. Bineinteles ca adolescentele nu au renuntat asa usor. (R.I.A.)

Dan Helciug a facut sauna la 120 de grade Celsius

Dan Helciug o sa-si aminteasca multa vreme de concertul din Chisinau. Si nu pentru ca modovenii nu l-ar fi primit cu bratele deschise, ci din cu totul alte motive. Dupa recitalul pe care Spitalul de Urgenta l-a sustinut in capitala Republicii Moldova, in fata a 7.000 de spectatori, rockerii bucuresteni au fost invitati la o petrecere. Aici, liderul trupei, Dan Helciug, a trebuit sa se supuna unui obicei local: sa faca sauna la o temperatura de 120 de grade, ca mai apoi sa intre intr-un jacuzzi unde apa nu depasea 18 grade. "A fost o experienta la limita. A trebuit sa beau ceva votca pentru a rezista, iar dupa ce am iesit din jacuzzi, eram asa de vanat, incat prietenii din jur au vrut sa cheme o salvare. Va trebui sa-mi pun acasa sauna si jacuzzi pentru ca vom mai sustine concerte acolo si vreau sa fiu antrenat pe viitor", a spus vocalistul. (Adrian Vaduva)

PICANT

Trupa Varza (care presteaza la National TV) s-a schimbat in Blue Taxi, deoarece membrii formatiei au ochii albastri. (R.I.A.)

"Mi-am gasit jumatatea. Muzica ce-mi vine ca o manusa", spune Miki, referindu-se la stilul muzical pe care-l abordeaza acum. Bun asa! (R.I.A.)

Ovidiu Lipan Tandarica pregateste, pe 20 februarie, un spectacol extraordinar, care va avea loc la Sala Radio. Fanfara 10 Prajini va fi prezenta pe scena. (R.I.A.)
×
Subiecte în articol: antimonden