x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 8 iunie 2004

MONDEN/Suete - 8 iunie 2004

08 Iun 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  8 iunie 2004

Mutu se lauda ca a fost revolutionar la 10 ani!

Chiar daca acum valoreaza milioane de euro, Adrian Mutu (foto) stie cum e sa stai la coada la paine. Intr-un articol publicat de tabloidul britanic The Sun, atacantul de la Chelsea pretinde ca ultimii ani ai regimului Ceausescu au fost anii lui "de iad". "Tatal meu era matematician si mama mea, operator de calculatoare. Aveau slujbe bune, dar salarii destul de proaste." Asta n-ar fi nimic, dar Mutu s-a laudat ziaristilor britanici ca a luptat impotriva comunismului, ba chiar ca a fost revolutionar. "Imi aduc aminte cum stateam la coada la oua si paine, in piata, ore in sir. Nu aveam decat 10 ani cand am fost in piata, alaturi de mii de protestatari, in ziua in care a fugit Ceausescu. Ma simteam asa de usurat si incantat". (Dana Ciobanu)

Vali Craciunescu a facut strip-tease

Sambata seara, "Spitalul de Urgenta " si-a lansat, intr-un concert live, un nou album: "Stupefiant ". Desi norii negri adunati deasupra Parcului Herastrau promiteau o ploaie pe cinste, Vali Craciunescu nu a renuntat la tinuta scenica sumara: un prosop infasurat in jurul soldurilor. Cei peste 200 de spectatori au cantat si au dansat alaturi de membrii trupei, iar spre final au avut parte si de un moment de strip-tease sustinut de Craciunescu. El si-a aratat, pe rand, cate un picior, dar nu a vrut in ruptul capului, desi publicul cerea insistent, sa-si dea jos prosopul, sustinand ca "n-am ce arata". (Adriana Paduraru)

Botezatu are si chiloti de dama

Dupa ce s-a intors in tara de la Bali Fashion Week, unde a obtinut Marele Premiu, Catalin Botezatu si-a pierdut un geamantan. Dupa indelungi cautari, bagajul a fost recuperat. Creatorul ne-a dezvaluit ca, in curand, va debuta si cu o colectie de lenjerie intima de dama. (Catalina Iancu)

Mircea Radu s-a indragostit!

Prezentatorul care le spune romanilor, in fiecare zi, "Sa va iubiti mult!" si-a daruit inima unei domnisoare. Nici gand de insuratoare, totusi, pentru ca norocoasa nu are decat doi ani si jumatate. Este vorba despre Eva, fiica prezentatorilor Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu. Micuta Eva a fost incantata ca Radu, venit in vizita la parintii ei, s-a aratat extrem de atent cand i-a prezentat colectia ei de jucarii . (Dana Ciobanu)

Picant

Pentru Nick (N&D), femeia ideala trebuie sa fie "inalta, blonda si sa poti purta o discutie cu ea fara sa o pierzi pe drum". (D.C.)

Catalin Arabu s-a inscris la cursuri de limba araba. Ca sa dea bine, se va imbraca la patru ace, cu haine scumpe, de la Millennium. (S.E.)
×
Subiecte în articol: antimonden