x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete – 18 iunie 2004

MONDEN/Suete – 18 iunie 2004

18 Iun 2004   •   00:00

Uni-K: jumatate Demmo, jumatate Costi Ionita

Cristina Darha (foto), mai cunoscuta sub numele de scena Uni-k, si-a facut deja planurile pentru aceasta vara. Studenta in anul III la ASE, Cristina mai are de dat trei examene in urmatoarele trei saptamani. Dupa ce termina cu invatatura pentru anul in curs, o asteapta o serie de concerte si actiuni de promovare a celui de-al doilea sau album, “La infinit“. Materialul discografic contine 10 piese si un remix, la care a colaborat cu George Calin de la Demmo si Costi Ionita. Si pentru ca prietenii adevarati nu se uita niciodata, Cristina dedica noul album lui Dan Munteanu, disparut dintre noi, cel care i-a fost sfatuitor si care i-a si dat numele de scena Uni-k. Pentru ca vara este si anotimpul vacantelor, cantareata vrea sa plece impreuna cu iubitul ei si o gasca de amici in Grecia. Alegerea sa este motivata de faptul ca, in aceasta tara, preturile sunt cam aceleasi ca in Romania, dar conditiile sunt mult mai bune. (Dana Ciobanu)

Angela Similea face afaceri cu decoratiuni

Dupa ce a lipsit destul de mult timp din peisajul muzicii romanesti, Angela Similea s-a hotarat sa revina pe scena. In aceasta perioada, ea lucreaza la un nou album, ce se va intitula “Mi-ai spus adio!“, piesele fiind compuse de Ovidiu Komorniyk, Cristi Faur si Viorel Gavrila: “Angela este intr-o forma maxima, asa ca i-am compus patru piese. Inregistrarile au loc in studioul meu “Ovo Music”, iar lansarea albumului este programata pentru luna august“, ne-a declarat Ovidiu. Si, cum este o fire energica, Angela a debutat si in afaceri, devenind specialista in decoratiuni interioare. (Simona Ecovoiu)

Dan Negru, concediu gratis la Palma de Mallorca

Negru de la Antena 1 a fost cautat de conducerea unei agentii de turism care i-a oferit, drept cadou, o excursie, de o saptamana, la Palma de Mallorca, in Spania: “Mi-au zis ca asta e rasplata lor pentru faptul ca in fiecare joi, cand se difuzeaza emisiunea “Ciao, Darwin!”, copiii lor stau cuminti in fata televizorului. Am acceptat, asa ca zilele acestea voi pleca, impreuna cu prietena mea, in celebra statiune turistica“. Ciao, Dan! (Simona Ecovoiu)

Botezatu si-a chemat avocatii la Prima TV

Aparitia lui Catalin Botezatu la emisiunea “Monica“ s-a lasat cu mare scandal. Si asta deoarece, la editia care va fi difuzata astazi, a fost invitata si Virgilia Genescu, o fosta ziarista despre care Bote spune ca-l hartuieste de ani de zile. Fata sustine ca are un copil cu Botezatu. “Vreo doua luni de zile, cei de la Prima TV s-au tinut de capul meu sa vin la emisiunea asta. Mi-au spus ca se discuta despre femei, relatii sau asa ceva. De fapt, tema emisiunii era “Am avut si n-am stiut”. Cand am descoperit despre ce este vorba, am plecat din platou. Mi-am sunat si avocatii care au venit la fata locului. Ce s-a inregistrat a fost groaznic. Pana la urma, au “curatat” caseta si mi-au prezentat varianta finala, dar si ce-a ramas tot taraboi a fost“, ne-a povestit creatorul de moda. (Catalina Iancu)

Vali Barbulescu si-a distribuit sora in videoclip

DJ-ul de la Kiss FM, Vali Barbulescu, are ambitia sa paseasca in lumea artistica. Acesta a filmat un videoclip, regizat de Cristi Dumitru si de Cristi Gugu, in care evolueaza alaturi de sora lui, Eca si DJ Dax. Noutatea consta in faptul ca Eca, atleta de performanta, iese din valurile marii imbracata aidoma personajului Trinity din “Matrix“ si incepe sa alerge pana urca pe varful Muntelui Rosu. Scenariul prevede ca sportiva sa plonjeze de pe inaltimi direct in Marea Neagra. Videoclipul l-a costat pe Barbulescu 4.000 de euro. (Horatiu Tudor)

PICANT

Atentie, Dianei de la Pops nu-i plac... mortii! Intrebarea e, cui ii plac? Si mai e ceva: nici fantomele nu-i sunt prea simpatice. (C.I.)

Ileana Lazariuc va indura canicula verii in Bucuresti. Nu va pleca la mare, cu echipa B1 TV, ci va fi gazda unei noi emisiuni, care se va transmite din Capitala. (D.C.)

Nikos Koudounis, vedeta postului TV Sport, lucreaza si la noul post de radio, City FM. El prezinta singura emisiune de muzica greceasca din Romania, intitulata “Tzatziki“. (S.E.)
×
Subiecte în articol: antimonden