x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/SUETE - 9 iunie 2004

MONDEN/SUETE - 9 iunie 2004

09 Iun 2004   •   00:00
MONDEN/SUETE  -  9 iunie 2004

Gina Pop nu suporta sa toace varza

Solista pop-rock Gina Pop si-a lansat duminica primul ei CD, intitulat "Pentru tine". Cantareata locuieste in Bistrita si face naveta la Bucuresti cu masina ei, un Ford Monteo, pe a carei placuta de inmatriculare scrie VIP. Ca e sau nu vedeta, cert este ca ea isi doreste sa ajunga departe, pregatindu-se pentru cariera muzicala inca din primul an de scoala, cand a studiat violoncelul, pe care mai apoi l-a inlocuit cu chitara. Gina Pop a fost, pana nu demult, si educatoare la o gradinita germana. Ea sustine ca nu poate face playback si nici sa cante dupa negativ, asa ca toate prestatiile acesteia sunt live, alaturi de instrumentisti. Anul trecut, ea a participat la Festivalul de la Mamaia, unde a primit Premiul Prima TV. Viseaza sa cineze cu Jean Claude van Damme si spera ca niciodata sa nu fie obligata sa toace varza, caci e singurul lucru care o scoate din minti. (Simona Ecovoiu)

Gainusa se insoara sambata

Nu demult, Mihai Gainusa declara ca-si va pune pirostriile in toamna. Si ca se va face ruda cu Huidu, care-i va fi nas. Se vede treaba ca ori n-a mai avut rabdare, ori o fi avand alte motive, cert este ca Mihai se va insura mai devreme. Mai precis, in week-end-ul viitor. La sfarsitul saptamanii trecute, a avut loc cununia civila. A oficiat casatoria chiar tatal carcotasului, "care este" primar al localitatii Cheia din judetul Prahova. Adica a fost, caci acum i-a expirat mandatul. "Frumos a fost ca tata a intrebat: "Cetatene Mihai Gainusa, de bunavoie si nesilit de nimeni, o iei in casatorie pe Ioana Ciurea?". Iar eu am raspuns: "Da, tata!"", ne-a povestit Gainusa. Nunta va avea loc sambata, iar dupa fericitul eveniment cuplul va pleca in Statele Unite, in luna de miere. (Catalina Iancu)

Farsa pentru Romica Tociu si Adrian Fetecau

Fapt fara precedent in istoria show-biz-ului postdecembrist. Luni dimineata, cand a accesat adresa www.voua.ro, lui Adrian Fetecau nu i-a venit sa creada cand a citit urmatorul mesaj: "Te vom distruge, in curand!", textul fiind semnat Romica Tociu si Cornel Palade. Chestionat pe marginea acestui incident, Romica a izbucnit in hohote de ras: "Noi suntem foarte buni prieteni cu Adrian Fetecau. Va dati seama ca nu ne sta capul la astfel de glume, acum cand ma aflu pe ultima suta de metri cu amenajarea barului din Statiunea Olimp". La randul lui, Fetecau este de parere ca: "A fost opera unor teribilisti care au sperat ca ne vor invrajbi". (Horatiu Tudor)

Picant

Romanita Ciolcan a primit de la sotul ei o masina de lux cu ocazia aniversarii unui an de casatorie. Doar teoretic, pentru ca, practic, automobilul s-a impotmolit in vama. (D.C.)

In copilarie, Alin Oprea dorea sa se faca aviator. Pentru ca, mai tarziu, sa viseze sa devina mecanic de locomotiv. A ajuns pana la urma in Talisman. Abia acum am aflat de ce canta atat de bine. (R.I.A.)

Carmen Serban a pus piciorul in avionul prezidential, dupa o luna de chinuri. Ea s-a tot rugat pe la oficialitati sa obtina aprobarea folosirii avionului pentru noul sau videoclip. (S.E.)
×
Subiecte în articol: antimonden