x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Moşu’ să nu fie generos în cadouri scumpe!

Moşu’ să nu fie generos în cadouri scumpe!

de Dana Andronie    |    21 Dec 2012   •   17:32
Moşu’ să nu fie generos în cadouri scumpe!
Sursa foto: F A B R I C A
Delia Matache munceşte de Crăciun, dar şi-a asigurat, la anul, o vacanţă de 50.000 de euro

Cum s-au pregătit artistele patriei pentru Sărbători? Mai cred în Moş Crăciun, cum cred că va fi anul viitor care se termină cu 13 în coadă?
Dacă Julia Jianu spune că ea crede cel mai mult în spiritul Crăciunului şi preferă să se bucure de clipe frumoase alătrui de cei dragi, Delia Matache va munci pe 25 decembrie pentru a se bucura, la anul, de o vacanţă cu un buget care se ridică la 50.000 de euro. 
“Nu ştiu cum sunt alte vedete, dar eu cred cel mai mult pe lumea asta în spiritul Crăciunului – declară Julia Jianu. Încă de la începul lunii decembrie îmi împodobesc bradul alături de prieteni dragi, ascultând colinde şi bând vin fiert. Dacă mai şi ninge sunt cea mai fericită! E cea mai frumoasă perioadă a anului, după părerea mea... Şi în copilărie aveam un Crăciun superb, chiar dacă nu aveam prea mutle globuri sau dulciuri.

Când eram mică mergeam cu colindul, în gaşcă mare, cu chitara şi cântam pe voci... Eu nu vreau ca Moş Crăciun să fie generos în cadouri scumpe, că n-am nevoie. Vreau să trăiesc clipe frumoase cu cei dragi.”

Pentru Julia, anul 2013 va fi unul bun. Este în zodia Racului şi, conform,  previziunile astrologice, va fi cel mai fructuos an al “racilor” din ultimii ani încoace.

Actriţa şi regizoarea Delia Antal îşi va petrece Sărbătorile în New York .

“În fiecare an, de Crăciun, obişnuiam să merg acasă, să petrecem în familie. Anul acesta voi merge la Zalău doar să duc cadouri mamei, fratelui şi rudelor mele. Ar fi prea trist pentru mine să fac Crăciunul acasă, pentru că îmi voi aminti de tata, pe care l-am pierdut de curând... Am acceptat invitaţia unor prieteni şi voi pleca la New York! Când eram copil şi când mă uitam la filmele americane cu Moş Crăciun, cu lumini multe, decoraţii splendide pe case şi în oraş, cu maşina de Coca-Cola împodobită, mi-am dorit să mă aflu în New York în perioada Sărbătorilor de iarnă.”

Delia Antal le-a cumpărat mamei şi fratelui său lumini ca să împodopească toată casa de la Zalău pe exterior, pentru a simţi şi ei atmosfera mirifică de la New York. Moş Crăciun a fost mereu generos cu Delia. “Nu s-a schimbat foarte mult, nici acum când sunt mare... Mai există un Moş Crăciun şi la Londra care mă răsfaţă cu câte o rochie de un designer celebru sau o bijuterie frumoasă.... Sigur că trebuie investit în Moş. Toţi cei dragi trebuie multumiţi – cel puţin simbolic, cu o felicitare, un parfum, o hăinuţă sau bani, când nu este timp de cadouri. Când Moşu vine de la Londra, toţi apropiaţii aşteaptă, că doar acolo se învârt câinii cu cash-ul în coadă în jurul casei, dar noi nu prea deschidem, că ne e frică de câiini vagabonzi”, spune Delia zâmbind.

Annes îl aşteaptă cu aceeaşi nerăbdare pe Moş Crăciun ca în copilărie... “Mai ales că în această perioadă el îmi aduce mai multe concerte”, spune cântăreaţa. Participă cu mare plăcere la decorarea bradului, dar stă cât mai departe de bucătărie. “Expertul este mama, ea ne găteşte bunătăţi, se strânge toată familia, ne facem cadouri şi ne bucurăm de nepoţei. Anul ce vine, chiar dacă e cu 13 în coadă, simt că va fi mult mai bun decât 2012. Noua dimensiune în care intră Pământul trebuie să ne fie de folos!

Mi-ar plăcea ca tot ce am lăsat neterminat în anul acesta, dintr-un motiv sau altul, să finalizăm cu succes în anul ce vine. Aş vrea să fim sănătoşi, încrezători şi cu poftă de viaţă.”

Silvia, componenta trupei Pin Up Girls şi ambasadoarea trendului vintage în muzică, crede că a primit (deja) de la Moş Crăciun toate cadourile... sub formă de fericire: “Până acum, Sărbătorile de iarnă nu însemnau mare lucru pentru mine, deoarece în urmă cu opt ani, pe 3 decembrie, l-am pierdut pe tata. Însă anul  trecut, de Sărbători, eram însărcinată şi foarte fericită. Anul trecut am împodobit bradul cu soţul meu, cu căţelul meu, doar nu-l împodobeam cu Fuego... Anul acesta pot să spun că Moş Crăciun mi-a adus mie toate cadourile sub formă de fericire! Este primul Crăciun cu fiul şi soţul meu, mama mea este bine, socrii mei mi-au făcut multe surprize... Ce să-mi mai doresc? Cadourile sunt frumoase şi bine venite pentru toată lumea, dar o masă delicioasă lângă brad, în familie, bate orice cadou...
Anul viitor o să fie cel mai frumos an din viaţa mea şi următorul şi mai frumos, şi tot aşa. Trebuie să fim optimişti!”

Delia Matache a ales să petreacă Crăciunul pe scenă, în Constanţa.

Va munci şi de Revelion, dar la începutul anului viitor va pleca, o lună, în vacanţă pe ruta Dubai – Singapore – Filipine – Bali – Malaiezia. Scopul îl constituie o binemeritată odihnă, dar şi conceperea unui copil. Delia şi alesul inimii sale, Răzvan Munteanu, vor călători la business class, cu avionul cel mai mare din lume, preţul biletelor fiind de 6.500 de euro. Cei doi vor locui două zile în Dubai, la hotelul de cinci stele The Palace – The Old Town, şi încă trei zile la cel mai mare hotel din Singapore, Marina Bay, unde vor face baie într-o piscină exclusivistă, situată la etajul 80. Călătoria va continua în Filipine, Bali şi Malaiezia, iar pentru întreaga distracţie, Delia şi Răzvan au alocat suma de... 50.000 de euro.

Delia va ajunge, împreună cu soţul său, în Dubai, Singapore, Filipine, Bali şi Malaiezia. Vor călători la business class. Biletele au costat 6.500 de euro

×
Subiecte în articol: vedete cadouri craciun sarbatori iarna