x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Motivul pentru care Brad Pitt nu a fost prezent la decernarea premiilor Oscar

Motivul pentru care Brad Pitt nu a fost prezent la decernarea premiilor Oscar

03 Mar 2017   •   17:50
Motivul pentru care Brad Pitt nu a fost prezent la decernarea premiilor Oscar

Actorul Brad Pitt nu a fost prezent la Gala Premiilor Oscar din acest an deşi Plan B Entertainment, compania sa de producţie a fost implicată în realizarea filmului "Moonlight", cîştigătorul Premiului Oscar pentru "cel mai bun film", pentru că sculpta, scrie huffingtonpost.com.
Cea de-a 89-a ediţie a galei Premiilor Oscar a avut loc pe 26 februarie la Dolby Theatre din Los Angeles, evenimentul fiind marcat de o gafă istorică. "Moonlight", regizat de Barry Jenkins, a fost desemnat "cel mai bun film", după ce premiul a fost atribuit greşit peliculei "La la Land". Brad Pitt nu a participat nici la alte petreceri organizate cu ocazia Premiilor Oscar pentru că lucra la o sculptură, proiect care s-a întins pe mai multe zile şi nu a putut renunţa. Actorul a fost surprins în perioada Galei în Los Angeles în zona atelierului artistului britanic Thomas Houseago.
Brad Pitt este actor şi producător de film şi a jucat în numeroase filme de-a lungul carierei printre care se numără "Strania poveste a lui Benjamin Button", "Armata celor 12 maimuţe", "Moneyball", "Inglorious Bastards" , "The Big Short" sau "Allied".

×