x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Muzică şi modă cu impact ecologic

Muzică şi modă cu impact ecologic

de Anca Stanescu    |    20 Iul 2008   •   00:00
Muzică şi modă cu impact ecologic

Sîmbătă, de la ora 21:30 fix, s-a desfăşurat în Piaţa Cazinoului din Mamaia cea de-a treia ediţie a evenimentul "Moda e musica sotto le stelle". Prezentările de modă au fost însoţite de momente artistice şi muzicale

Cerul înstelat deasupra tuturor invitaţilor şi veştmintele de firmă lîngă malul mării. Immanuel Kant, adept al exactităţii, ar fi putut continua astfel: sîmbătă, de la ora 21:30 fix, s-a desfăşurat în Piaţa Cazinoului din Mamaia cea de-a treia ediţie a evenimentul "Moda e musica sotto le stelle". Prezentările de modă au fost însoţite de momente artistice şi muzicale. Un corp de balet alcătuit din 10 persoane, de la Rai ­ Radioteleviziunea italiană ­ au reinterpretat coloana sonoră a seriei "Piraţii din Caraibe", au dansat "Un pas în doi" şi au încîntat publicul şi cu un "La vie en rose" foarte senzual. Grupul internaţional de toboşari Drummers şi cîntăreaţa italiană Nadia Straccia au fost responsabili de generarea acordurilor muzicale armonioase, ce au fermecat asistenţa.

 

MONŞTRI SACRI. Pe podium şi-au făcut apariţia (sub forma colecţiilor) şase monştri sacri ai modei italiene haute-couture: Giovanni Cavagna, Gianni Calignano, Marella Ferrera, Fauso Sarli, Renato Balestra, Fahard Re. Partea românească a fost asigurată de creaţiile tinerei stiliste Mihaela Drafta. Guest-star-ul serii, Monica Columbeanu, a purtat o rochie deosebită, de peste 60.000 de euro, din colecţia Renato Balestra, în culoarea care a consacrat această casă de modă, "Blu Balestra", împodobită cu cristale Swarovski. Valoarea totală a colecţiilor ce au fost prezentate sîmbătă la Mamaia a depăşit 900.000 de euro.

 
COMPENSARE DE CO2. Evenimentul Moda e Musica sotto le Stelle este prima manifestare internaţională, ce se desfăşoară în România, destinată publicului larg, ce prevede compensarea voluntară a emisiilor de CO2, generate în urma organizării acestui eveniment şi a desfăşurării acestuia. O comisie de specialişti în domeniul protecţiei mediului înconjurător a valorificat emisiile de CO2 pe care această manifestare le-a produs. În perioada următoare, Enel şi ADV Communication se vor implica, prin acţiuni coordonate de către Primăria Municipiului Constanţa, în procesul de limitare a impactului negativ asupra mediului înconjurător, plantînd copaci cu ajutorul propriilor angajaţi, cu sprijinul Primăriei din Mamaia ce a găzduit acest eveniment. Toate aceste acţiuni vor fi certificate de către societatea R.I.N.A, care desfăşoară cu succes această activitate în România.

×
Subiecte în articol: antimonden