x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Neatza cu Răzvan și Dani. Bătaie cu frișcă între vedete, în ediția aniversară de azi!

Neatza cu Răzvan și Dani. Bătaie cu frișcă între vedete, în ediția aniversară de azi!

01 Feb 2017   •   16:28
Neatza cu Răzvan și Dani. Bătaie cu frișcă între vedete, în ediția aniversară de azi!

Distracția a început de dimineață azi la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Gașca de la Antena 1 a sărbătorit în direct aniversarea a nouă ani de existență cu multă voie bună și apariții colorate, pentru că tema emisiunii a fost carnavalul.

Pene, paiete, costume colorate, samba, dansuri și muzică vioaie, toate au adus un aer de vacanță în casele telespectatorilor Antena 1.

De pe lista invitaților din platou nu au lipsit Pepe, Anda Adam, Lidia Buble, Ruby, Theo Rose sau Wilmark, care au venit să le spună matinalilor „La mulți ani”.

S-a cântat mult azi la „Neatza”, s-a dansat, s-au făcut glume și totul a culminat cu o bătaie cu frișcă între vedete. Mai bine spus, Răzvan, Dani și Flavia au fost ținta „bulgărilor” de frișcă cu care s-au înarmat vedete invitate.

Dacă în restul anului cei doi prezentatori sunt cei care pun întrebări incomode celor ce poposesc pe canapeaua lor, azi a fost rândul celor doi să se afle într-o ipostază nu tocmai confortabilă. Iar fetele au fost generoase atunci când s-a dat startul aruncării cu frișcă.

CLICK PE POZĂ, PENTRU GALERIE FOTO

Glumele s-au ținut lanț, băieții și-au amintit de prima emisie de „Neatza”, de acum nouă ani, s-au rememorat momente din paltou care au făcut istorie, Flavia a pregătit special pentru această ediție un dans latino alături de Wilmark, iar Vlăduț s-a întrecut pe sine și a pregătit un tort aniversar delicios.

×