x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Nebuni in lume

Nebuni in lume

02 Feb 2005   •   00:00

3 FEBRUARIE 2005

Pinguini in loc de jucarii

Peste 80 de copii care traiesc in suburbiile Manilei au fost invitati de o fundatie japoneza care se ocupa cu protectia mediului sa se joace impreuna cu mai multi pinguini, special adusi in acest scop. Este lesne de inteles cat de bucurosi au fost micutii...

Piciorul amputat din bagaj

Un barbat din Long Island a avut surpriza sa descopere in bagajele trimise de spitalul Central Suffolk un picior amputat. Geanta ar fi trebuit sa contina lucrurile personale ale tatalui sau care decedase la respectivul spital. Potrivit politistilor care ancheteaza cazul, vinovat este un asistent care... a incurcat borcanele.

Reclama - Avea chipul pe cafea, fara sa stie

Un fost fotomodel din California a fost uimit sa-si vada figura intr-o reclama la cafea. Russell Christoff a pozat pentru respectiva firma in 1986, dar nu si-a vazut chipul nici la televizor, nici pe panouri publicitare. Dupa aproape 20 de ani, Christoff (58 de ani) a vazut un pachet de cafea pe care era desenata imaginea sa. Asa ca a dat in judecata compania, pentru ca aceasta a-i folosit imaginea fara a-i cere permisiunea, in perioada 1997-2003. Curtea Superioara de Justitie din Los Angeles i-a dat dreptate, iar fostul fotomodel va primi nu mai putin de 15 milioane de dolari.

Minune - A vorbit dupa 60 de ani de tacere

Un barbat din Serbia a inceput sa vorbeasca dupa ce a petrecut mai bine de 60 de ani fara sa scoata un cuvintel. Darzho Dugarov a suferit o contuzie puternica in timpul unei lupte din timpul celui de-al doilea razboi mondial (1942) si de atunci si-a pierdut capacitatea de a vorbi. El comunica cu rudele prin intermediul gesturilor si al biletelelor scrise. Potrivit membrilor familiei, batranul de 89 de ani vorbeste acum fara probleme.

Plictiseala - Minorul terorist din aeroport

Intr-un aeroport din sudul Norvegiei, autoritatile au fost alertate in privinta unui potential atentat. Suspectul fusese localizat pe bancheta din spate a unei masini de lux. Calitatea lui de suspect se datora unei buclucase casti de schi, trasa peste ochi. Dupa ce s-au luat toate masurile de siguranta, autoritatile inarmate pana-n dinti, adunate la fata locului, au constatat cu surprindere ca "nemernicul infractor" era doar un baietel de 12 ani care, plictisit de atata asteptare, si-a zis sa probeze cadoul proaspat primit. Rezultatul? Tinuta obligatorie pe aeroporturi. (M.M.)

Aparare - Postasii rusi vor purta arme

Fara indoiala, munca de postas este grea si periculoasa... Mai ales in zilele in care trebuie sa distribuie pensiile. Acesta este motivul pentru care guvernul de la Moscova a hotarat ca postasii sa fie dotati cu arme si munitie. Pentru a se putea apara de infractori, toti factorii postali vor fi instruiti cum sa utilizeze armamentul din dotare.

Premiera - Mortii sunt rau-platnici

Un individ decedat din 1997 a primit factura de telefon direct la el acasa. Nu va inchipuiti ca aici se termina hilarul situatiei. Adica, domnul n-a primit factura la resedinta unde a locuit in timpul vietii, ci direct la cimitir. Oamenii statului au vrut deci sa se asigure ca factura ajunge exact la cine trebuie. Ca atare, paznicul cimitirului, cel care avea sarcina sa-i inmaneze mortului documentul, a recunoscut ca nu s-a mai lovit pana acum de astfel de cereri, dar ca se gandeste serios sa puna cutii postale alaturi de pietrele funerare… (M.M.)

Ghinion - S-a impuscat cand statea pe WC

Rafael Augusto Galan, primarul unui satuc din Columbia, s-a impuscat in timp ce statea pe closet. Pistolul pe care il purta la centura pantalonilor s-a descarcat accidental in momentul in care acesta s-a asezat pe closet. Edilul columbian a spus ca, in afara zgomotului insuportabil care i-a deranjat urechile, a mai simtit "o caldura insuportabila" in fesa stanga. Galan a fost transportat la spital, unde a suferit si o interventie chirurgicala, deoarece glontul ii atinsese colonul.

Botez - O cheama "Alegeri"

O irakianca a dat nastere duminica unei fetite si i-a pus acesteia numele de "Intikhabat", adica "Alegeri". "A fost ales acest nume, pentru ca s-a nascut in acea zi istorica in care irakienii si-au ales pentru prima data reprezentantii in Adunarea Nationala", a declarat matusa copilului.
×
Subiecte în articol: antimonden