x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Nebuni in lume

Nebuni in lume

31 Ian 2005   •   00:00

1 FEBRUARIE 2005

Acrobatii cu snowmobilul

Inaltime. Curaj. Cascadorii. Nebunie. Accidente. Acestea sunt cuvintele care caracterizeaza jocurile de iarna desfasurate in Aspen, Colorado. In principal concursul a constat in "cascadorii imposibile", fie ca este vorba de acrobatii aeriene facute cu schiul, cu placa sau, cum se vede in imagine, cu snowmobilul.

S-a inventat mobilul pentru catei

Compania PetsMobility a creat un telefon mobil sub forma de os, destinat cainilor. Dispozitivul, care va fi atasat de lesa cainelui, poate fi dotat cu camera digitala, astfel incat stapanii sa-si urmareasca patrupedul si cand nu sunt acasa. Aparatul va fi scos pe piata anul viitor.

Ooops! - A incurcat lipiciul cu picaturile

O batranica din Wurtulla, Australia, a fost dusa de urgenta la spital, dupa ce a confundat tubul de superglue cu cel de picaturi pentru ochi. Lui Terry Horder (78 de ani) i s-a aplicat ulei vegetal pentru a i se dezlipi genele. Din fericire, lipiciul nu i-a afectat globul ocular. "M-au tras de ploape vreo cinci minute, fara succes insa. Apoi au incercat cu un lichid, iar tratamentul a dat roade. Dupa zece minute, eram ca noua", a povestit femeia.

Ghinion - I s-a furat masina de 3 ori in 6 zile

Politia din localitatea americana Bismarck (Dakota de Nord) s-a confruntat cu un caz iesit din comun: a trebuit sa gaseasca un automobil furat de trei ori in sase zile. Locotenentul Mike Wardzinski a declarat ca masina, a carei marca nu a fost data publicitatii, a fost furata prima oara acum sase zile. A urmat un joc de-a hotii si vardistii, in care politistii aduceau masina acasa, iar cineva o lua. Oamenii legii nu au idee cine ar putea fi infractorul, insa proprietarul crede ca ar putea fi cineva care are chei potrivite. Banuiala este sustinuta si de catre politisti, care spun ca automobilul nu prezinta urme de fortare a incuietorilor.

Tantalaii - Academia Dummer isi schimba numele

Reprezentantii Academiei "Governor Dummer" din Massachusetts doresc schimbarea numelui scolii, pentru a se evita "glume proaste" (dumm = tantalau). Cu toate ca titulatura vine de la guvernatorul William Dummer, cel care si-a donat proprietatea pentru construirea institutiei de invatamant, directorul John Doggett, spune ca numele "nu da bine": "Prima impresie conteaza, iar studentilor nu trebuie sa le fie rusine cu numele scolii la care invata".

Profit - "Matrimoniale" in taxi

Un emigrant egiptean in varsta de 50 de ani si-a creat o agentie matrimoniala in taxiul pe care il conduce. Barbatul stabilit in New York isi "cupleaza" gratis clientii singuri, ba chiar ii plimba cu taxiul. "Ideea mi-a venit dupa ce am auzit foarte multi oameni plangandu-se de singuratate. Iar acum, «aranjez» pe saptamana cel putin opt persoane", spune taximetristul new-yorkez. Are foarte multa grija pe cine cu cine cupleaza: "Pe «lista neagra» sunt tinerii sub 20 de ani si barbatii in varsta care vor o Britney Spears".

Intamplare - Cel mai ghinionist hot din lume

Samuel Woodrow poate fi declarat cel mai ghinionist hot din lume. Tanarul, in varsta de 22 de ani, a patruns prin efractie intr-o locuinta din Santa Fe (Texas). Insa a plecat pe fuga si cu mainile goale, dupa ce a auzit "Politia! Preda-te! Esti inconjurat!". Nu era vorba de nici un politist, ci de un video-game la care se jucau copiii proprietarilor. Ghinioanele nu se opresc aici. Un om al legii adevarat il vede cand iese din respectiva casa si porneste in urmarirea lui. In incercarea sa disperata de a scapa de politist, hotul se rataceste prin oras. Acest lucru are si o parte buna: scapase de urmaritor. Nu pentru multa vreme insa, deoarece ghinionistul infractor s-a dus exact la politistul care-i daduse batai de cap pentru a-i cere lamuriri in legatura cu "drumul cel bun".

Initiativa - Spatiu publicitar in decolteu

O femeie din Marea Britanie si-a scos la licitatie pe Internet sanii ca spatiu publicitar si a semnat deja primul contract. Angel Brammer, in varsta de 27 de ani, din Greenock, Scotia, va purta pe decolteu logo-ul unei companii timp de 15 zile. Mii de companii americane au licitat pentru a achizitiona neobisnuitul spatiu publicitar. "Am avut multe oferte neobisnuite", a comentat femeia. De curind, un tanar si-a scos la licitatie fruntea in acelasi scop.
×
Subiecte în articol: antimonden