x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Nebuni in lume

Nebuni in lume

30 Ian 2005   •   00:00

31 IANUARIE 2005

Incepe carnavalul la Venetia

La Venetia a inceput carnavalul. Falsi Cassanova, contese, fotografi, toti se grabeau, sambata, in ciuda frigului, sa ajunga In celebra piata San Marco, acolo unde au avut loc primele parade in costume de epoca. Semnalul oficial de incepere a celor doua saptamani de carnaval, care se vor intinde pana pe 8 februarie, a fost dat duminica dupa-amiaza, prin traditionalul zbor al ingerului: o domnisoara intr-un costum alb, imaculat, a coborat din varful turnului din Venetia de-a lungul unui cablu, intr-un nor de confetti.

Pariu - Pestele viu i-a stat in gat

Un nicaraguan, in varsta de 22 de ani, a pariat cu prietenii sai ca poate manca un peste viu. Angel Torre s-a speriat insa cand pestele a inceput sa se zbata in gura sa. In cele din urma, pestele viu i-a alunecat pe gat si a provocat decesul tanarului, prin asfixiere. Torres trebuia sa introduca in gura numai capul pestelui, pentru a intra in posesia premiului. Mai in gluma, mai in serios, tanarul a spus ca, pentru a castiga, ar fi fost in stare sa manance pestele viu. Spusele sale s-au adeverit, dar, din nefericire, l-au costat viata.

Autopsie - Cadavrul care respira

Un autopsier care studia un cadavru la morga din orasul britanic Raileigh s-a speriat foarte tare cand acesta a inceput sa… respire. Specialistii institutiei se grabisera sa il declare mort pe Larry Green, un barbat in varsta de 29 de ani, cu cateva ore mai devreme, dupa ce acesta suferise un grav accident de masina. Potrivit unui procuror local, din cauza "gravelor neglijente in serviciu", functionarii de la morga care constatasera "decesul" lui Green au fost suspendati din functie pe termen nelimitat.

Ghinion - Au furat carnati in loc de bani

Trei barbati au intrat intr-o casa de schimb valutar din Skopje, si au inceput sa il ameninte pe functionarul de la ghiseu,, sa le dea banii. Hotii au observat, pe tejgheaua din fata ghiseului, o geanta de felul celor folosite pentru transportul banilor. Ei au insfacat-o si au rupt-o la fuga, fiind foarte dezamagiti cand au descoperit ca in geanta se aflau 5 kilograme de carnati cumparati de functionar pentru acasa. (Radu Popa)
×
Subiecte în articol: antimonden