x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Nicoleta Luciu, după perioada petrecută în restaurantul lui Nea Mărin: ”M-am îngrășat două kilograme, dar am făcut fese de braziliancă”

Nicoleta Luciu, după perioada petrecută în restaurantul lui Nea Mărin: ”M-am îngrășat două kilograme, dar am făcut fese de braziliancă”

07 Iul 2018   •   18:33
Nicoleta Luciu, după perioada petrecută în restaurantul lui Nea Mărin:  ”M-am îngrășat două kilograme, dar am făcut fese de braziliancă”
Sursa foto: marius

Surorile Nicoleta și Iuliana Luciu, împreună cu Jean de la Craiova și Vasilică Ceterașu’ sunt primele patru vedete invitate de Nea Mărin să-l ajute în administrarea restaurantului de pe malul Mării Negre, în noul sezon ”Poftiți pe la noi: Poftiți la Nea Mărin”, care are premiera duminică, de la ora 20.00, la Antena 1.

Atât vedetele, cât și Nea Mărin au parte de o mulțime de provocări în noul sezon al reality show-ului, pentru că este prima dată când au pe mână un restaurant și munca pe care o implică administrarea lui nu este deloc ușoară, ba dimpotrivă.

Nicoleta Luciu, despre care Nea Mărin spune că este în topul celor mai muncitoare vedete cu care a lucrat de-a lungul sezoanelor, mărturisește că nici măcar nu a apucat să realizeze că este la mare, deși restaurantul în care lucra era la câțiva metri de malul Mării Negre: ”Mi-am dat seama că am văzut marea abia după ce am plecat”.

Și, în ciuda faptului că a muncit foarte mult, Nicoleta recunoaște că s-a îngrășat câteva kilograme, pentru că nu rezista tentației de a ciuguli din preparatele gătite de Marlena, finalista show-ului ”Chefi la cuțite”, care este bucătar în restaurantul lui Nea Mărin.

”Am plecat de acasă cu ideea că trebuie să-mi mențin silueta și să nu mă îngraș. De mâncat nu mâncam mai nimic, dar ciuguleam întruna. Câte-un cartofior, câte una, câte alta, toate bune... Și-uite așa m-am ales cu două kilograme în plus”, spune Nicoleta Luciu.

Dar, deși a pus cele două kilograme, ea mărturisește că toată munca și servitul la mese au adus-o într-o formă fizică de invidiat: ”Cel mai greu a fost urcatul scărilor cu scaunele și farfuriile.  Toată lumea mergea la terasa de sus. Aveam și câte zece mese deodată, singură. Eram așa zăpăcită că uitam să-mi notez comenzile, iar când ajungeam la casa de marcat îmi dădeam seama că trebuia să am mai multe produse.  Am urcat atât de multe scări că mi-am făcut fese de braziliancă.”

Cum a fost pentru Nicoleta Luciu să fie ospătăriță la mare și la ce provocări a fost nevoită să facă față alături de sora sa, Iuliana, Jean de la Craiova și Vasilică Godja, telespectatorii vor vedea duminică, luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1, în prima ediție a noului sezon ”Poftiți pe la noi: Poftiți la Nea Mărin”.

×