x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Nicoleta Nucă petrece primul Crăciun departe de familia ei

Nicoleta Nucă petrece primul Crăciun departe de familia ei

19 Dec 2017   •   18:11
Nicoleta Nucă petrece primul Crăciun departe de familia ei

În acest an, artista Global Records Nicoleta Nucă va rămâne în România și va petrece primele sărbători departe de Chișinău și de familia ei. Ea va avea mai multe concerte în această perioadă, iar Crăciunul și Revelionul o vor prinde pe scenă sau pe drumuri spre diverse locuri, unde îi va încânta pe oamenii care vor veni să o vadă și o asculte.  

Deși în acest an cel mai mult îi va lipsi familia, cel mai probabil se vor reuni cu toții după Sărbători. Până atunci, ea își amintește cu drag Crăciunul copilăriei, cu cadouri, cu surprizele făcute mamei, dar spune că a crescut cu ideea că amintirile frumoase le creezi tot timpul și că există momente și în afara perioadelor festive când ești împreună cu ai tăi și te bucuri din plin de prezența lor. „Eu și familia mea n-am făcut niciodată din Crăciun sau orice altă sărbătoare ceva de importanță vitală. Amintirile frumoase și dragi trebuie să existe constant, nu doar de Sărbători”, spune Nicoleta.

În privința meniului de Crăciun, artista declară că nu va duce dorul produselor tradiționale, mai ales de când a devenit vegetariană, pentru că nici în perioada în care consuma carne nu mânca preparate de porc. Cred că voi avea o varietate largă de bucate vegetariene sau cu pește. Chiar și atunci când mâncam carne, cea de porc nu exista în alimentația mea, așa că nu-mi va fi dor de o mare parte din bucatele tradiționale de Crăciun. În plus, sunt extrem de împăcată cu alegerea pe care am făcut-o în privința aceasta”, încheie artista.

×
Subiecte în articol: nicoleta nuca