x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Nicu Alifantis a uitat ce trebuia sa cante

Nicu Alifantis a uitat ce trebuia sa cante

02 Iun 2004   •   00:00

Nicu Aliantis a serbat luni implinirea a 50 de ani de viata, printr-un concert aniversar, sustinut in Sala "Liviu Rebreanu" a Teatrului National din Bucuresti.

El a incantat audienta cu melodii din repertoriul vechi, dar si cantece noi, fiind acompaniat de un cvartet de coarde de la Filarmonica, un grup de suflatori, corul Da Cappo, Virgil Popescu si Razvan Mirica. Timp de doua ore, spectatorii au cantat alaturi de sarbatorit, recitalul fiind rasplatit din plin de ropote de aplauze la sfarsitul fiecarei piese.

FARA VARSTA. Vizibil emotionat de aceasta aniversare si de caldura publicului, Nicu Alifantis a uitat versurile a doua cantece, pe care dupa o scurta pauza le-a reluat cu succes. Chiar si unul dintre sponsori a fost sarit de pe lista de multumiri de la finalul concertului. "Un foarte bun prieten mi-a spus mai demult ca senilitatea nu are varsta", a glumit Alifantis pe seama micilor "scapari de memorie". Desi nimeni nu a sesizat acest lucru, interpretul si-a facut autocritica si a recunoscut ca a falsat la unele acorduri.

INGINERI. Cum printre spectatori erau prezenti ministrul Miron Mitrea si primarul Sectorului 3, Eugen Plesca, sarbatoritul a cantat la un moment dat "mamelor sfatuiti-va copiii sa devina ingineri constructori sau alegatori", in loc de "...ingineri constructori sau agricultori". Au mai dorit sa fie alaturi de sarbatorit Ducu Bertzi, Florian Pittis, Sorin Ovidiu Balan si Andreea Berecleanu. (Adriana Paduraru)

×
Subiecte în articol: antimonden