x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden O concurentă de la iUmor are tatuat numele lui Cheloo pe brațe

O concurentă de la iUmor are tatuat numele lui Cheloo pe brațe

26 Sep 2016   •   14:15
O concurentă de la iUmor are tatuat numele lui Cheloo pe brațe

Concurenții din cel de-al doilea sezon al emisiunii iUmor care revine din 2 octombrie la Antena 1 vor fi mai îndrăzneți ca oricând și nu vor înceta să-i uimească pe cei trei jurați cu momentele sau atitudinea lor. Dacă până acum concurentele și-au manifestat interesul în special pentru Mihai Bendeac, de această dată cel care va fi luat prin surprindere va fi Cheloo, ale cărui admiratoare nu se vor sfii să-și arate simpatia pentru el. S-a întâmplat într-una din zilele de preselecții când pe scena iUmor și-a făcut apariția o concurentă care a spus încă de la început că ea a venit la emisiune special pentru Cheloo. Mai mult decât atât, întregul său moment i-a fost dedicat cântărețului și, ca și cum acest lucru nu ar fi fost de ajuns, concurenta și-a arătat brațele tatuate cu numele artistului. Pe unul dintre ele scria ,,Che”, iar pe celălalt ,,Loo’’.

Chiar dacă este actriță și a apărut în mai multe producții TV, Cheloo i-a mărturisit nonșalant concurentei că nu o știe. Nu același lucru s-a întâmplat și cu Mihai, care a recunoscut-o însă imediat. De altfel, nici nu ar fi avut cum să o uite de vreme ce au jucat împreună, ba chiar au avut o scenă îndrăzneață, când actorul a trebuit să o lingă pe obraz. Bineînțeles că Delia și Cheloo atât au așteptat și i-au cerut colegului lor să repete scena respectivă. Ca un adevarat actor profesionist, Mihai nu a stat pe gânduri și a urcat pe scenă alături de colega sa, reproducând momentul respectiv.

Ce concurenți curajoși își vor mai face apariția la iUmor și care este scopul pentru care vin, telespectatorii Antenei 1 vor afla din 3 octombrie, odată cu începerea celui de-al doilea sezon al emisiunii.

 

×
Subiecte în articol: iumor cheloo