x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden O ediţie specială de timbre a fost lansată de la peste 30.000 m înălţime pentru a-l omagia pe David Bowie

O ediţie specială de timbre a fost lansată de la peste 30.000 m înălţime pentru a-l omagia pe David Bowie

14 Mar 2017   •   18:38
O ediţie specială de timbre a fost lansată de la peste 30.000 m înălţime pentru a-l omagia pe David Bowie

O ediţie specială cu imagini extrase din legendarele coperţi ale albumelor artistului David Bowie a fost lansată în atmosferă pentru a-l omagia pe regretatul muzician britanic, relatează marţi mass-media locale citate de EFE. 

Originalul şi prolificul cântăreţ londonez a murit la 69 de ani ca urmare a unui cancer în ianuarie 2016, provocând consternare în lumea muzicală. 

Un număr de 52 de seturi - câţi ani de carieră ai artistului - de câte 10 timbre diferite au fost lansate în atmosferă cu ajutorul unor baloane cu heliu pentru a aduce un tribut rolului interpretat de Bowie, în 1976, în filmul 'The Man Who Fell To Earth'. 

Baloanele ce conţineau timbrele purtând marca poştei, The Royal Mail, au fost lansate la o înălţime de 34.100 de metri. 



După ce baloanele se vor sparge, fanii lui Bowie vor trebui să găsească timbrele - care vor fi de asemenea scoase la vânzare - şi să câştige una dintre ediţiile limitate ale albumelor de început ale artistului. 

Pe aceste timbre figurează imagini extrase din coperţile unor albume legendare precum 'Hunky Dory', 'Aladdin Sane', 'Heroes', 'Let's Dance' şi 'Earthling'. 



Pe altele se găsesc fotografi ale lui David Bowie cântând live într-unul din turneele sale. 

De-a lungul carierei sale artistul a vândut aproximativ 136 de milioane de albume în întreaga lume.AGERPRES

×