x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden O îndrăgită cântăreaţă a avut mari probleme. „A fost cumplit pentru mine, am plâns o noapte întreagă"

O îndrăgită cântăreaţă a avut mari probleme. „A fost cumplit pentru mine, am plâns o noapte întreagă"

26 Mar 2017   •   10:21
O îndrăgită cântăreaţă a avut mari probleme. „A fost cumplit pentru mine, am plâns o noapte întreagă"

O îndrăgită cântăreaţă a avut parte de o experienţă traumatizantă, fiind operată la buzunare în public, de şuţii de la Gara de Nord!
Julia Jianu a povestit, la "Star Chef" la Antena Stars - că incidentul a avut loc în urmă cu aproximativ 17 ani. "Eram în trupa Exotic şi începuseră spectacolele adevărate, cu bani consistenţi. Ţin minte că mi-am luat banii de la un concert, mi i-am pus în portofel şi era destul de frig afară, eram într-un palton. Nu ştiu cum, am ajuns pe la Gara de Nord, prin zona aceea, care, în perioada respectivă, era destul de periculoasă... Mi-am luat un kilogram de portocale. A avut intuiţia să am grijă la buzunare. Am fost neatentă doar câteva secunde, iar atunci mi-au furat portofelul. Aveam acolo şi un inel de aur. Primul inel, dăruit de tatăl meu. Pe vremea aia, un inel de aur era ceva! (...) Mi-a părut rău şi de bani, pentru că era o sumă foarte consistentă pe vremea aia şi pentru inel... Am văzut când a fugit individul, dar erau mai mulţi şi au dat de la unul la altul portofelul... Ce să zic... Profesionişti de la Gara de Nord! A fost cumplit pentru mine, că am plâns o noapte întreagă", a povestit Julia Jianu.

×
Subiecte în articol: Julia Jianu