x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden O mare vedetă a recunoscut că a avut coronavirus! „Nu e o glumă. Virusul chiar există”

O mare vedetă a recunoscut că a avut coronavirus! „Nu e o glumă. Virusul chiar există”

15 Aug 2020   •   20:55
O mare vedetă a recunoscut că a avut coronavirus! „Nu e o glumă. Virusul chiar există”
Sursa foto: Hepta

O mare vedetă internațională se recuperează după lupta cu COVID-19. Celebrul cântăreț columbian J. Balvin a recunoscut că nu credea în virus, dar acesta l-a lovit din plin  și a trăit momente urâte. „Asta nu e o glumă, nu sunt doar poveşti mediatizate”, spune artistul.

J. Balvin trebuia să participe la decernarea premiilor Juventud din Columbia, însă acesta nu a putut fi prezent pentru că este infectat cu COVID-19.

Într-o înregistrare difuzată în cadrul evenimentului, J. Balvin vorbeşte despre recuperarea lui şi despre faptul că el nu a crezut în acest virus.

Artistul a vorbit şi pe Instagram despre acest subiect şi spune că virusul este cea mai dificilă experienţă din viaţa lui.

„În acest moment mă recuperez de COVID-19, au fost zile foarte dificile şi foarte complicate. Câteodată te gândeşti că nu va ajunge la tine, însă la mine a ajuns rău de tot. Aşa că trimit un mesaj tuturor celor prezenţi la premiile Juventud, cât şi oamenilor în general: să aibă grijă de ei, să se protejeze, pentru că asta nu e o glumă, nu sunt doar poveşti mediatizate. Virusul chiar există şi e foarte periculos, aşa că aveţi grijă de voi”, este mesajul lui J. Balvin.

Sursa: Mediafax

×