x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden O nouă TRAGEDIE în muzică. Starul K-pop, Goo Hara, a fost găsită moartă în apartamentul ei

O nouă TRAGEDIE în muzică. Starul K-pop, Goo Hara, a fost găsită moartă în apartamentul ei

24 Noi 2019   •   16:37
O nouă TRAGEDIE în muzică. Starul K-pop, Goo Hara, a fost găsită moartă în apartamentul ei

Starul K-pop, Goo Hara, a fost găsită moartă în apartamentul ei din Seul, anunță Daily Mail. Cântăreața a fost descoperită la ea acasă, sâmbătă în jurul orei locale 18:00, iar poliția din Seul a declarat că cercetează cauza morții.

Cu doar câteva zile în urmă, vedeta a organizat o revenire în Japonia, un turneu în perioada 14-19 noiembrie, pentru a-și promova noul single solo în limba japoneză intitulat „Midnight Queen”. Goo Hara a cerut scuze fanilor ei pentru „agitația” de la începutul acestui an când a fost descoperită inconștientă în apartamentul său din capitala Coreei de Sud. Artista în vârstă de 28 de ani a încercat să se sinucidă în urmă cu câteva luni, în mai, după ce ar fi fost hărțuită pe rețelele de socializare. 

Cântăreața Goo Hara a devenit cunoscută pe vremea când era componentă a trupei Kara. Artista și-a început cariera solo în anul 2016, scrie lefigaro.fr

Nu este primul megastar al lui K-Pop care s-a sinucis. Luna trecută, Sulli, o altă fostă membră a unei trupe de fete, a fost găsită moartă în apartamentul ei după ce s-a luptat cu „depresia severă”.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Goo Hara