x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden O romanca, in filmul lui Goran Bregovici

O romanca, in filmul lui Goran Bregovici

27 Mai 2004   •   00:00

Goran Bregovici se pregateste sa-si faca debutul in cinematografie, iar in proiectul primului sau film a inclus o romanca. Este vorba despre Ana Maria Popa, un fotomodel care are la activ mai multe spoturi publicitare.

ROXANA I. ANCUTA

Ana Maria este Cenusareasa cu ochelarii aburiti din reclama la o cafea. Are 20 de ani si a avut parte, cum s-ar spune, de norocul incepatorului. Le-a suflat rolul principal unor actrite romance cu carte de munca. Filmul in care a jucat fotomodelul se numeste „1.0" (One point zero), este un thriller SF si a fost realizat, anul trecut, intr-o cladire din Bucuresti, aflata in paragina.

SEX. Ana Maria i-a avut ca parteneri pe Jeremy Sisto, Deborah Unger, Lance Henriksen si Udo Kier. Fotomodelul a fost nevoit, la un moment dat, sa se sarute pe gura cu actrita Deborah Unger, cunoscuta din „Uraganul".

Iar cu Jeremy Sisto a facut dragoste. Bineinteles, tot pe platou, la filmare: „Ma bufnea rasul, pentru ca Jeremy se scremea atat de tare sa para ca face sex, incat era caraghios", isi aminteste proaspata actrita. Constantin Cotimanis si Roxana Ciuhulescu au avut roluri secundare, iar filmarile au fost facute de cameramanul care a realizat videoclipuri pentru Madonna si Christina Aquillera.

STAR. Dar cum a ajuns romanca pana aici? „Initial, castingul a testat mai multe actrite. Printre ele s-au numarat Daniela Nane si Monica Davidescu. Pentru rolul meu, se pare ca regizorii au vrut o persoana fara experienta, care sa nu-si impuna personalitatea la filmari, ci sa accepte indicatiile regizorale. Nu le-a convenit nici o actrita, asa ca au apelat si la agentiile de modele".

Mai nou, Ana Maria Popa a fost aleasa de Goran Bregovici in rolul principal din primul film pe care acesta intentioneaza sa-l regizeze. Desi filmul este numai la faza de proiect, Bregovic a vorbit deja cu Ana Maria despre acest film si i-a trimis scenariul. Mai ramane sa-i trimita si cecul! Pana atunci, actrita-fotomodel vrea sa cucereasca America. Are o singura destinatie: Hollywood!

A calatorit prin toata lumea!

Si, aproape ca orice tanara dornica de afirmare, care a ales calea aceasta, succesul Anei i-a adus o multime de bani. Suficienti cat sa-si permita sa plece oricand in vacante de vis. A vazut toata Europa, a fost in America. Are numai 20 de ani, asa ca timpul ii permite sa cucereasca si celelalte locuri nevizitate inca.
×
Subiecte în articol: antimonden