x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Oana Zăvoranu, mesaj emoţionant pentru Dan Diaconescu! (VIDEO)

Oana Zăvoranu, mesaj emoţionant pentru Dan Diaconescu! (VIDEO)

25 Ian 2013   •   07:56
Oana Zăvoranu, mesaj emoţionant pentru Dan Diaconescu! (VIDEO)
Sursa foto: facebook

Invitat in emisiunea Un show pacatos, Dan Diaconescu a avut parte de mai multe surprize menite sa-l inveseleasca pe patronul ramas fara televiziune. Unul dintre cele mai emotionante momente a fost acela in care Oana Zavoranu a intrat in direct prin telefon pentru a povesti cateva momente speciale care o leaga de Dan Diaconescu si pentru a-i promite acestuia prietenie si sprijin pentru totdeauna.

“Dan Diaconescu m-a platit ca o regina. A fost singura persoana care mi-a spus iti fac platoul cum vrei tu, mi-a satisfacut toate capriciile de diva, mi-a inchiriat un scaun care costa 4000 de euro…deci Dan, daca vrea, nu este zgarcit”, a declarat Oana la Un show pacatos.

Oana a marturisit ca a invatat si a furat multa meserie de la Diaconescu, pe care il considera un exceptional om de televiziune si ca pentru acest lucru ii va fi vesnic recunoscatoare.

“Eu sunt alaturi de Dan cu sufletul si cu orice are el nevoie, pentru ca acest om mi-a aratat ca ma respecta, a stiut sa ia de la mine ce-a fost mai bun si pentru asta nu pot decat sa-i multumesc si sa-i spun ca-i voi ramane prietena pe veci”, a mai spus Oana.

Un show pacatos - Dan Diaconescu si Oana Zavoranu

×