x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Octavia Geamănu:  “Sunt o mămică fericită, în al nouălea cer”

Octavia Geamănu:  “Sunt o mămică fericită, în al nouălea cer”

de Paul Bardasu    |    11 Iun 2017   •   10:16
Octavia Geamănu:  “Sunt o mămică fericită, în al nouălea cer”
Sursa foto: Mihai Stetcu

După o absență de jumătate de an, pa­uză pe care și-a luat-o pentru că a devenit mămică, Octavia Geamănu s-a întors în casele telespectatorilor Antenei 1, cu pro­iectul “Vara de 100 de zile”. Cum a fost în concediu, ce simte de când a devenit mamă, cum o ajută partenerul ei cu treburile ca­sei, cu ce gânduri a revenit la muncă, ce în­seamnă să fii ambasador al bunei dispoziții - Octavia ne dezvăluie în cele ce urmează.

Vara și te reîntorci la “Observator”. Cu ce gân­duri?

Octavia Geamănu: Cu gânduri multe și ancorate în realitatea redacției de azi, care s-a schimbat puțin de când am intrat eu în conce­diu. Și, în același timp, mă bucur că pot să fiu din nou alături de telespectatori, de care mi-a fost dor.

Cum a fost toată această perioadă de după naștere, când ai stat cu cel mic? Cum te-a schimbat?

Sunt norocoasă că am putut sta şase luni în fiecare clipă cu Andrei. Nu e zi în care să nu-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru bună­tatea infinită pe care mi-o arată. Încă nu-mi dau seama cum m-a schimbat acest mo­ment și, mai ales, dacă m-a schimbat. Cert e că sunt în al nouălea cer de fericită că pot să fiu mamă.

Cu cine va sta băiețe­lul tău cât timp tu vei fi în redacție?

Suntem norocoși să fi întâlnit un om bun, pe care l-am observat în toată aceas­tă perioadă și în care am în­credere că va avea grijă de Andrei așa cum o fac eu.

Care e cel mai frumos lucru pe care l-ai simțit de când ești mamă?

Dragostea asta de mamă care te face să ai mereu sufle­tul plin.

Cum e Marian cu cel mic? Vă împărțiți sarci­nile de părinți? Vă ajută cineva?

Marian este mai mult de­cât mi-l imaginam în rolul ăsta. Este minunat să îi pri­vesc împreună. Nu s-a pus niciodată problema unor sarcini și cu atât mai mult a împărțirii lor. Totul vine de la sine. Suntem un trio for­midabil - așa ne spunem.

Vara aceasta, Antena 1 a lansat campania “Vara de 100 de zile”. Ce vom vedea în cadrul “Obser­vatorului” legat de asta?

Acesta este proiectul care mă readuce în fața te­lespectatorilor. Sunt amba­sadorul acestei campanii, în cadrul “Observatorului”. Mi se potrivește de minune rolul ăsta de, dacă vrei, am­basador al bunei dispoziții. De pe 1 iunie, timp de 100 de zile, o să vedeți cele mai frumoase locuri din Româ­nia cu oameni care știu să aprecieze ce le-a dat natura, o să vă prezentăm destine de film, o să vă arătăm cum să vă umpleți timpul liber într-o manieră de neuitat, o să facem ca aceste 100 de zile să fie pentru voi un fel de “time of your life”.

Ce-ți place ție cel mai mult să faci vara?

Să nu-mi fac planuri și să las zilele să-mi aducă amintiri frumoase când stau toamna să mă gândesc la ce-am făcut vara.

Ai planuri de vacanță?

Niciunul, dar sper totuși să mă întâlnesc cu marea.

Când ești în București, care sunt locurile în care îți place să-ți petreci tim­pul liber?

Mă plimb de ani buni pe Calea Victoriei. Nu m-am plictisit să fac asta. Și ies des la masă în câteva locuri din zona Ateneului. Altfel, mă poartă pașii, dar și Marian, pe diverse străduțe pe care mă trezesc că le descopăr cu aceeași curiozitate pe care o are un turist.

Dacă ai avea 100 de zile de vacanță, ce ai face cu ele?

Aș încerca să îmi creez în fiecare zi o amintire frumoa­să.

×
Subiecte în articol: octavia geamanu mamica