x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Paris Jackson se pregăteşte să-şi facă debutul la Hollywood

Paris Jackson se pregăteşte să-şi facă debutul la Hollywood

17 Ian 2017   •   17:07
Paris Jackson se pregăteşte să-şi facă debutul la Hollywood

Paris Jackson, fiica celebrului star al muzicii pop decedat în 2009, ar putea primi un rol în norul serial al Fox "Star", iar alura sa de fotomodel ar fi atras atenţia revistelor de modă prestigioase din SUA, relatează Le Parisien în ediţia sa electronică. 

În vârstă de 18 ani şi cu o înălţime de 1,75 metri, fiica lui Michael Jackson are deja alură de fotomodel. Paris-Michael Katherine Jackson, pe numele său complet, s-a aflat în lumina reflectoarelor în ultimele săptămâni. În urmă cu câteva zile ea şi-a exprimat indignarea în ceea ce priveşte realizarea unui documentar de ficţiune despre tatăl său, proiect la care canalul britanic Sky arts a renunţat în cele din urmă, dar în ultimul timp s-a remarcat în principal pe covorul roşu. 

Fiica lui Michael Jackson şi a infirmierei Debbie Rowe era mai cunoscută mai mult pentru extravaganţele sale decât pentru proiecte, dar se pare că Paris a decis să-şi creeze o imagine de profesionistă la Hollywood. 

Fotomodelul de 18 ani ar putea primi un rol în "Star", noul serial eveniment al postului Fox, despre carierele unor cântăreţe la debut. Potrivit TMZ, rolul i-ar fi fost propus de Lee Daniels, producătorul programului. O postare a acestuia pe Instagram de săptămâna trecută confirma că cei doi s-au întâlnit pentru a discuta. 

Cariera de fotomodel a lui Paris ar putea să decoleze, mai scrie TMZ, în contextul în care blonda platinată cu un look rock'n'roll ar urma să apară pe coperţile a trei reviste de modă americane majore în următoarele săptămâni. În aceste condiţii, Le Parisien se întreabă dacă nu cumva se întrevede şi în cazul ei o traiectorie precum cea a lui Lily-Rose Depp, observând că succesul profesional ar fi pentru Paris Jackson şi o modalitate de a se afirma şi a obţine independenţă, după ce până acum s-a aflat sub tutela bunicii sale, Katherine Jackson.AGERPRES

×