x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Pascal Frese: "Nu prea ies din casa nerujat!"

Pascal Frese: "Nu prea ies din casa nerujat!"

11 Iun 2004   •   00:00
Pascal Frese: "Nu prea ies din casa nerujat!"

MONDEN

Make-up artistul Pascal Frese, cel care se ocupa de machiajul vestitelor actrite Monica Bellucci si Ornella Mutti, a fost prezent in Romania, cu ocazia Primului Congres International de Estetica Aplicata. El ne-a acordat, in exclusivitate, un scurt interviu.
SIMONA ECOVOIU

  • Jurnalul National: Povestiti-ne despre colaborarea cu Monica Bellucci si Ornella Mutti.

    Pascal Frese: In general, nu machiez vedetele pentru a le acoperi defectele, ci pentru a le face sa arate trasnet, ca niste adevarate dive. Mai nou, cand participa la filmari, actritele au nevoie de un machiaj special, ce trebuie executat pe tot corpul, inclusiv pe picioare. Monica Bellucci si Ornella Mutti sunt femei foarte frumoase, dar fardurile le fac si mai interesante.

  • La inceput ati fost cosmetician, iar acum aveti o fabrica de produse cosmetice...

    Da, fabrica se numeste Pascal Cosmesi SRL si am in jur de 130 de angajati si 7.000 de puncte de vanzare in toata Italia.

  • Care sunt tendintele de machiaj in vara 2004?

    Culoarea care se potriveste cel mai bine cu pielea bronzata este portocaliul. Va sfatuiesc sa folositi machiajul corporal "ORO CORPO" cu doua nuante: deschisa si inchisa.

  • V-a fost usor s-o machiati pe Catrinel Sandu?

    Am cunoscut-o pe Catrinel cu ocazia acestui congres de la Bucuresti. Am avut o scurta colaborare, pe scena, in timpul demonstratiei mele de machiaj. Catrinel este o persoana foarte dinamica, astfel ca i-am indicat sa foloseasca farduri de culori foarte deschise. I-am dat cu un luciu de buze foarte scump.

  • Va atrag femeile nemachiate?

    Nu! Cine vrea sa stea langa mine trebuie, obligatoriu, sa se fardeze. In caz contrar, as renunta la persoana respectiva, indiferent cate alte calitati ar mai avea. La urma-urmei, machiajul este un semn ca te respecti, ca ai grija de imaginea ta.

  • Ce trucuri folositi inainte de a iesi din casa?

    In primul rand, am nevoie de o ora ca sa ma pregatesc pentru o noua zi. In fiecare dimineata fac gimnastica, imi ingrijesc corpul, imi masez pielea capului. Apoi, imi aranjez parul si imi dau cu un ruj transparent hidratant. Nu ies din casa nerujat!

  • Cunoasteti si alte vedete romanesti?

    Mi-as fi dorit sa cunosc, dar n-am avut ocazia. Sederea mea in Romania a fost foarte scurta. Dar voi reveni....

  • Nu va ganditi la casatorie?

    Nu ma pot imparti intre familie si munca la care tin foarte mult si in care imi pun tot sufletul. Candva, probabil voi face si acest pas.

    Produse cosmetice pe baza de aur

    Pascal Frese a debutat in calitate de cosmetician in 1973. Talentul sau deosebit a atras atentia unui specialist francez, care i-a propus un post la o fabrica de produse cosmetice. Frese n-a vrut sa paraseasca Italia, fiind convins ca va ajunge un mare make-up in tara sa. Acum are propria-i fabrica de produse cosmetice, renumite fiind mastile de fata pe baza de aur, numite "100 de karate", cu calitati antiinflamatoare si antioxidante. Pascal este vestit printre vedetele de cinci stele din Italia, actritele Monica Bellucci si Ornella Mutti fiind doua dintre clientele lui de lux.
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden