x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru Adrian Fetecau

Patru intrebari pentru Adrian Fetecau

27 Mai 2004   •   00:00

Un comic comentator sportiv, care isi idolatrizeaza fiica

  • Cum impaci umorul cu meseria de comentator sportiv?

    Incerc sa nu le amestec, caci activitatea de la Radio Romania Actualitati presupune seriozitate si nu vreau sa fiu un comentator plin de umor nefondat, cum sunt multi altii. O gafa umoristica a fost atunci cand m-am adresat ascultatorilor emisiunii radiofonice "Minutul 91" cu "Stimati telespectatori", ca la o filmare a grupului Voua. Un radioascultator m-a sunat sa ma intrebe daca sunt sanatos la cap.

  • Intr-un clasament de umor, pe ce loc situezi grupul Voua?

    Noi nu concuram cu nimeni, pentru ca avem un stil inconfundabil. Pe site-ul www.voua.ro primim zilnic mesaje de la telespectatori care ne felicita si ne incurajeaza pentru ceea ce facem. Poetul Lucian Avramescu a spus despre noi ca nu ne-am "deschis niciodata la slitul cuvintelor". Politica grupului este de a veni cu poante din viata oamenilor simpli, fara vulgaritati si situatii trase de par.

  • E greu sa fii tata. Ce surprize iti ofera fiica ta?

    Irina il iubeste in tacere pe baiatul cel mare al lui Leonard Doroftei, Adrian, care are 9 ani. S-au cunoscut la o petrecere si, desi Doroftei se afla in Canada, cei doi "amorezi" corespondeaza pe mail. Lasand gluma la o parte, Irina a implinit pe 17 aprilie 8 ani si este o fetita foarte ocupata. Este in clasa intai, in fiecare zi ia lectii de tenis la clubul Dinamo si lectii de limba engleza.

  • O alta pasiune a ta este scrisul. Te consideri romancier?

    Departe de mine gandul acesta, desi acum doi ani am lansat cartea "Voua, acum 20 de ani". In prezent, lucrez la un roman autobiografic, intitulat "Paradisul trist". Mai precis, este vorba de un jurnal pe care l-am tinut intre anii 1985 si 1990. Este existenta mea, necosmetizata, in care arat un Fetecau tanar, indragostit, dornic de aventura, de chefuri, dar si angoasele si tristetile mele. (Horatiu Tudor)
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden