x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru Anca Turcasiu

Patru intrebari pentru Anca Turcasiu

15 Apr 2004   •   00:00

O solista care, pentru a se mentine in top, a dat-o pe spaniola.

  • De cand te-ai retras la Corbeanca nu prea mai esti promovata. Unde mai poti fi vazuta?

    Sustin recitaluri in fiecare vineri si sambata la Salonul Spaniol. Programul este strict spaniol, asa ca si eu m-am conformat. Cantecele pe care le interpretez sunt in spaniola. Am pana acum cinci melodii. Am studiat cu o profesoara si imi place foarte mult aceasta limba. Am concerte ocazional, atunci cand sunt invitata. Chiar daca nu se prea stie, am o activitate bogata. Abia mai apuc sa respir.

  • Ce crezi ca i-ar trebui unei cantarete pentru a se mentine in top?

    Sa aiba capul pe umeri. Cel mai greu este nu sa ajungi in top, ci sa te mentii in varf. Trebuie sa ai o anumita conduita, sa gasesti linia care ti se potriveste si sa o pastrezi. Sfatuitorii pe care si-i iau multi dintre solisti nu-i invata intotdeauna de bine. Eu nu am nici manager, nici impresar, dar consider ca in cei 18 ani de cariera am acumulat destula experienta ca sa ma descurc singura.

  • Daca ti s-ar oferi acum un rol, precum cel din „Miss Litoral", l-ai accepta?

    Da, de ce nu? Mi-ar face mare placere sa joc in filme. Dar depinde de rol. De-a lungul timpului, am mai primit oferte in acest sens, dar nu le-am acceptat. Ca sa interpretez un personaj, trebuie ca rolul respectiv sa mi se potriveasca manusa. Cele care mi s-au propus in ultimul timp pur si simplu nu mi s-ar fi potrivit. Mi-ar placea sa joc chiar si in telenovele. Pana la urma, asta e pregatirea mea.

  • Crezi ca ai dusmani atat de inversunati, incat s-au razbunat incendiindu-ti masina?

    Nu am dusmani. S-a descoperit, pana la urma, ca este vorba despre un piroman din cartier, care a mai incendiat cateva masini, si chiar magazine. Nu cred c-a stiut ca este masina mea. Presupun ca a ales-o intamplator. Probabil, a aflat ulterior, din ziare, ca este autoturismul meu. Totusi, am avut noroc. Un vecin de-al nostru e pompier si ne-a dat o mana de ajutor. Intre timp, ne-am reparat Tico-ul. (Catalina Iancu)

  • ×
    Subiecte în articol: antimonden