x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru Cabral Ibaka

Patru intrebari pentru Cabral Ibaka

21 Apr 2004   •   00:00

O vedeta de televiziune, experta in artele martiale, care nu exclude ideea de a intra in politica.

  • Faci arte martiale din copilarie. Ce inseamna pentru tine Kick-boxing-ul?

    De obicei, cand oamenii aud de arte martiale se gandesc la lovituri fulgeratoare urmate de fracturi dureroase. Dar ele inseamna si spirit, si educatie, nu numai violenta. Am inceput sa practic artele martiale, mai exact Kick-boxing si Thai-boxing, la 6 ani, antrenat de tatal meu, Mircea Boldea. Ca practicant de arte martiale vezi altfel orice fel de stare conflictuala si incerci sa o eviti.

  • Ce ai face daca ai renunta la televiziune?

    In adolescenta, am fost paznic de noapte, am lucrat in constructii, la vulcanizare, am descarcat tiruri. La 18 ani m-am implicat in domeniul asigurarilor. In paralel, predam cursuri de Tae-Bo si incepusem munca in tv. Tocmai pentru ca am activat in domenii foarte diferite, nu ma vad in televiziune pana la 60 de ani. As putea avea o cariera in publicitate, finante-banci sau as preda arte martiale.

  • Cum te-ai descurcat la schimbatul scutecelor micutei tale?

    Intre mine si Inoke s-a creat o legatura foarte stransa. Am petrecut mult timp impreuna cu fetita mea si a trebuit sa invat cele necesare unui bebe, inclusiv schimbatul scutecelor, baita, masajul. La inceput, te gandesti ca nu vei face fata, ca va fi peste puterile tale. Pana la urma insa, cand te trezesti cu ganguritoru’ in brate, te apuci de toate si le faci fara sa te mai perpelesti in indoieli.

  • Crezi ca ai face fata in politica romaneasca?

    He, he, la momentul acesta nu prea-mi doresc sa intru in contact cu politica. Insa, considerandu-ma un bun gospodar, intr-un viitor (deloc apropiat!!) ar fi si aceasta o posibilitate. Daca as candida, as face-o cu siguranta pentru primaria sectorului unde am crescut si unde am trait. Sunt convins ca as face ceva bun, dar pana acolo mai e drum lung si mai sunt multe alte lucruri de infaptuit. (Roxana I. Ancuta)

  • ×
    Subiecte în articol: antimonden