x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru - DAN HELCIUG

Patru intrebari pentru - DAN HELCIUG

22 Feb 2005   •   00:00

Un cantaret, mai degraba, masina Nova decat Cassanova

Care a fost cel mai ciudat cadou primit de la un fan?
Am primit de la un fan de sex feminin un cap de peste mort, insotit de niste blesteme. Intrucat domnisoara respectiva traia o poveste de dragoste alaturi de mine, cel putin asa isi imagina ea, a fost foarte dezamagita cand a realizat ca, in realitate, lucrurile stau cu totul altfel. A fost o adevarata nebunie in momentul in care am primit acest cadou ciudat impreuna cu o fotografie de-a mea.

Este Dan Helciug un Cassanova?
Mai degraba, eu sunt o masina Nova. Si daca stau si ma gandesc bine, trebuie sa recunosc ca sunt un barbat normal. Atat de normal, incat as putea spune ca am devenit anormal, ba chiar paranormal. Nu sunt un Cassanova, poate si pentru ca nu mi-am dorit niciodata sa devin un vanator de fuste. Cum nu ma intereseaza trofeele de acest gen, nici nu am devenit un specialist in domeniul respectiv.

Faci striptease pentru iubita ta de 8 Martie?
Acum sunt cam plinut, insa daca dau jos cele doua kilograme pe care le am in plus, voi trece la fapte. Cum insa lucrez intens, ba chiar ma duc si la o sala de forta, sper ca ziua de 8 Martie sa ma gaseasca in forma, pentru a-mi putea da jos hainele in timp ce dansez. Daca reusesc aceasta performanta, voi face striptease pentru iubita mea. Preferatul meu este striptease-ul in poze.

Exista piese care nu-ti plac?
Toate piesele sunt facute de mine si, prin urmare, sunt ca si copiii mei. Iar despre odraslele tale nu poti spune ca nu-ti plac. E adevarat ca unii sunt mai nebuni, iar altii sunt mai cuminti, dar toti sunt ai tai. Chiar daca unele piese imi sunt mai aproape de inima, nu inseamna ca exista si cantece care sa-mi dea dureri de cap cand le ascult. (Adrian Vaduva)

×
Subiecte în articol: antimonden