x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru - DELIA

Patru intrebari pentru - DELIA

07 Feb 2005   •   00:00

O cantareata in "#ora" pentru care pictorialele nud echivaleaza cu o licitatie

Ce te impiedica sa canti si manele?
Niciodata nu voi aborda acest gen muzical. Si nu pentru ca l-as considera o injosire sau fiindca manelistii nu sunt cantareti adevarati. Motivul este altul: nu-mi plac melodiile cu influente orientale. Nici macar atunci cand sunt la o petrecere nu vreau sa ascult asa ceva. Cu toate acestea, nu-i condamn pe cei care sunt innebuniti dupa acest gen muzical.

Ai accepta sa apari nud intr-un pictorial?
Am avut cateva propuneri, insa de fiecare data raspunsul a fost "Nu". Nu-mi place ideea de a deveni un trofeu pentru vanatorii de fuste din Romania. Daca as fi fost interesata de acest aspect, as fi acceptat. Si mai este ceva. In ultimul timp, cele care au aparut dezbracate in diferite reviste dedicate barbatilor nu aveau nimic altceva de aratat. Doar un corp frumos scos la licitatie.

Cum arata barbatul visurilor tale?
Nu pot sa spun ca am un tipar dupa care imi aleg barbatii. Totul depinde de starea mea de spirit sau de nevoile mele spirituale. De exemplu, azi ma pot indragosti de un pusti de 20-21 de ani sau maine de un barbat matur. Ideea conform careia cantaretele viseaza sa se marite cu un barbat brunet, inalt, cu ochii albastri si, bineinteles, putred de bogat este falsa, cel putin in cazul meu.

Pana unde ai merge pentru a-ti demonstra iubirea?
As fi dispusa sa merg pana in fata altarului. Mariajul constituie cea mai mare dovada de dragoste. Ba chiar as fi dispusa sa-i dau din sangele meu sau chiar sa-i cedez un organ. Dar nu as putea spune ca as fi gata sa-mi dau viata doar pentru a trai iubitul meu. Cred ca doar Dumnezeu este in masura sa decida cine moare si cine traieste, si nu eu, o simpla muritoare. (Adrian Vaduva)

×
Subiecte în articol: antimonden