x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru Dinu Maxer

Patru intrebari pentru Dinu Maxer

01 Mai 2004   •   00:00

Iubitul si medicul Nicoletei Luciu, care viseaza sa se casatoreasca la Las Vegas.

  • Care e secretul unei relatii de sapte ani?

    In primul rand, Nicoleta nu mi-a dat niciodata motive de gelozie. Apoi, a contat foarte mult ca ea a fost virgina, cand am inceput relatia. Mai adaugati si faptul ca, in momentul in care am decis sa fim impreuna, nu eram vedete nici unul dintre noi. Ne ajutam si ne sfatuim in toate problemele. O iubesc si pe mama ei, iar Nicoleta apreciaza asta. Cand tii la cineva, automat ii apreciezi si familia.

  • Ce trebuie sa se mai intample ca sa anuntati nunta?

    Cred ca nu e zi in care sa nu fim intrebati cand ne vom oficializa relatia. Insa noi vrem o petrecere pe cinste, asa ca strangem bani. Visam sa ne casatorim la Las Vegas, in costume de imprumut. Ea vrea sa imbrace o tinuta ca cea a lui Marylin Monroe, iar eu una de-a lui Elvis. Vrem ceva nebunesc, nu rochie alba de mireasa sau frac. Vom programa nunta atunci cand lumea se va astepta mai putin.

  • Cum va gospodariti in apartamentul vostru?

    Eu sunt sef pe masina de spalat. Cum nu-mi place sa merg singur la cumparaturi, o iau si pe Nicoleta cu mine. Apoi, eu fac ordine in casa, iar ea se ocupa de curatenie. Iar la bucatarie, iubita mea se pricepe cel mai bine. Gateste ciorbite, tocanite, dar si desert. Te lingi pe degete, asa de buna e mancarea facuta de ea. Pentru ca mananc tot ce-mi pune in farfurie, trebuie sa ma duc la fitness.

  • Ai absolvit Medicina. Mai vrei sa ajungi doctor?

    Imi voi deschide un cabinet medical. Dar, mai intai, trebuie sa-mi iau rezidentiatul, in toamna, ca medic de familie. Am dat acest examen si anul trecut, dar atunci mi-am ales medicina interna si, pentru ca n-am stiut ca va fi test grila, am ratat. Dar nu renunt la ideea de a profesa ca medic. Si pe Nicoleta am tratat-o adesea, i-am facut injectii cu algocalmin, dupa ce s-a operat de apendicita. (Simona Ecovoiu)
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden