x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru Eugen Mihaescu

Patru intrebari pentru Eugen Mihaescu

13 Apr 2004   •   00:00

Un muzician care, la 41 de ani, are la activ doua divorturi.

  • Ai reusit sa treci peste socul divortului de Catalina Mocanu?

    Da, am reusit, pentru ca toate lucrurile in viata sunt trecatoare. Ma felicit pentru puterea de care am dat dovada. Ma gandesc doar la baietelul meu, Andrei Eugen Mihaescu, in varsta de un an si sapte luni, care este crescut de mama lui. Din nefericire, in relatia mea cu Catalina, eu am fost cel care am tras lozul necastigator. Exista si o parte buna. Eu si Catalina ne respectam. Ca parinti.

  • In privinta casniciei, esti la al doilea esec. Nu crezi ca ai partea ta de vina?

    Sunt doar un recidivist. Ori ma urmareste ghinionul, ori am prea multa incredere in oamenii pe care ii iubesc si nu am suficienta rabdare sa vad adevarata fata a lucrurilor. Acum am mari dubii in ceea ce priveste acea hartie care te uneste ca sot si sotie. Sunt traumatizat si pot sa-ti marturisesc ca a doua sotie semana cu prima. A trebuit totusi sa ma despart. Nu pot sta in casa cu gelozia si minciuna.

  • Nu prea ai mai facut nimic cu Krypton-ul. Ai de gand sa-i dai bice?

    Ne chinuim, de opt luni, sa lansam pe piata un nou material discografic. Ca si mine, trupa Krypton este urmarita de ghinion. Ne aflam in al treilea studio de inregistrare, intrucat celelalte doua nu ne-au oferit decat personal necalificat. Totusi, din fericire, avem suficiente spectacole. Nici cat sa dam in branci de atata munca, dar nici cat sa numaram fiecare banut. Suntem pe linia de plutire.

  • Te-ai lecuit si nu-ti mai trebuie, deocamdata, nici o iubita?

    Cam asa ceva. Inima mea are inca o rana deschisa. Este normal ca la cei 41 de ani sa-mi doresc o familie. Inca mai sper ca o sa-mi indeplinesc visul. Dar ma alina gandul ca sunt parinte si ca nu am renuntat sa mai fiu copil. Se prea poate sa fiu mai putin realizat in viata, in comparatie cu alti prieteni de-ai mei. Dar eu cred in continuare ca nu voi imbatrani singur. Se mai pot intampla multe.

  • ×
    Subiecte în articol: antimonden