x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru Maria Radu

Patru intrebari pentru Maria Radu

28 Feb 2005   •   00:00


Fosta solista Van Noizz, care a vazut filmul "O fata fericita" de sapte ori.

Cum arata o zi obisnuita din viata ta?
Ma scol nu foarte devreme, il scot pe Jackie (boxerul meu scump) afara, la plimbare, beau un cocteil de sucuri de legume si fructe care ma energizeaza si apoi intru in iuresul pregatirilor albumului solo (ore de studio, repetitii, planuri, discutii etc). Cand am timp, mai vad un film sau o piesa de teatru si de trei ori pe saptamana ma duc la sala de gimnastica, de unde plec cu un tonus excelent.

Cat pret pui pe "look" in cariera muzicala?
Exact atat cat cred eu ca merita. Asta inseamna ca look-ul ocupa locul al doilea, imediat dupa cantatul propriu-zis. Poti fi impecabil ca si look, dar daca nu esti talentat, vei ramane un soi de manechin care emite sunete sau, si mai rau, zgomote... Asta nu inseamna ca nu sunt constienta ca este foarte important sa fii atent la cum te prezinti in fata publicului, din respect pentru tine si pentru el.

Care sunt primele amintiri de pe scena?
Am cantat prima data in public la 14 ani, cu formatia Solaris, pe stadionul Progresul. Am cantat doua piese din repertoriul lui Elvis, al carui fan eram. Ca dovada, am vazut la vremea aceea filmul "O fata fericita", in care juca Presley, de sapte ori! Am repetat experienta live-ului pe un stadion peste niste ani, atunci cand, alaturi de Timpuri Noi, am cantat in deschiderea concertului Rockmania.

Ce iti doresti sa se intample la primul tau concert solo?
Primul meu concert solo va avea loc cu ocazia lansarii albumului, undeva pe la sfarsitul lunii martie. Evident, imi doresc ca lucrurile sa decurga perfect si lumea sa placa piesele mele. Pregatesc niste surprize pe care as vrea sa le tin secrete pana in ziua lansarii. S-ar putea sa fac un duet cu un vocalist foarte cunoscut, care activeaza intr-o formatie rock. (Dana Ciobanu)

×
Subiecte în articol: antimonden