x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru Mugur Mihaescu

Patru intrebari pentru Mugur Mihaescu

28 Mai 2004   •   00:00

O cotoharla subtirica, cheala si pusa pe sotii

  • In viata de zi cu zi te comporti ca o femeie, ca doar ai fost Leana ani in sir?

    Nu mi-e teama sa spun ca Lenuta este o "megafemeie". Pe platoul de filmare, cu baticul pe cap, intru total in starea de matracuca patimaso-isterica si imi activez partitura. Cand ma dezbrac de tinuta de cotoharla si ies din decor, bineinteles ca ies din pielea ei. Redevin Mugur Mihaiescu, subtirel, chel si pus pe sotii. Sau intru in alt rol. Daca sunt la o sindrofie, nu ma maimutaresc precum Leana.

  • Cand ai fabricat biscuiti, de ce nu le-ai spus "Biscuitii Leana" in loc de "Biscuitii Garcea"?

    Am studiat piata si m-am documentat inainte de a da drumul la afacere. Un focus-grup a relevat faptul ca in mintea consumatorului biscuitii sunt asociati aproape exclusiv cu genul masculin. Nu va vin in minte exemple celebre precum "Voinicel", "Danut"? Mai tineti minte acele produse? Cu numele de Leana as fi botezat poate o marca de briose, de exemplu. Nu vi se pare potrivit? Iata o tema de gandire...

  • Consideri ca acum Vacanta Mare are mai mult succes decat acum zece ani?

    Erau alte vremuri atunci si aveam alte resurse. Nici nu se compara. Pro TV ne-a oferit sansa unica de a ne exploata la potentialul nostru maxim. Am avut noroc, mai putin colegul nostru Dan Sava. Din pacate, el a murit acum cinci ani intr-un accident de masina si nu a prins aceasta perioada absolut incredibila. Vacanta Mare ii va fi mereu recunoscatoare. Cu totii ne gandim adesea la el.

  • In ceea ce priveste filmul, va mai trece prin minte vreun proiect?

    Deocamdata ne concentram asupra productiei de televiziune. Nu vrem sub nici o forma sa facem lucruri de mantuiala. Nu ne putem permite sa-i dezamagim pe admiratori. In plus, ne dorim ca publicul nostru sa se bucure de cele mai convingatoare personaje si de cele mai savuroase scenete. In momentul in care o sa ne gandim la modul concret la un proiect de lungmetraj, o sa va anuntam. (Roxana I. Ancuta)
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden