x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru - RAVAN FODOR

Patru intrebari pentru - RAVAN FODOR

07 Mar 2005   •   00:00

Un cantaret caruia nu-i lipseste nimic pentru a fi un stripper profesionist

Care sunt calitatile tale?
Unele dintre calitatile mele ar putea fi enumerate si la defecte. Depinde din ce unghi sunt privite. Spre exemplu, simtul umorului este considerat ceva pozitiv. Insa daca eu ma amuz pe seama cuiva, acea persoana s-ar putea supara pe mine. Iata deci cum o calitate se transforma brusc intr-un defect.

Cum arata femeia perfecta?
Din punctul meu de vedere, femeia perfecta ar trebui sa aiba ochii lui Michelle Pfeiffer, buzele Angelinei Jolie si feminitatea lui Cindy Crowford. N-as putea alege corpul sau sanii unei anumite actrite, pentru ca imi este greu. Cam asa ar trebui sa arate o urmasa a Evei perfecta, cel putin in conceptia mea. Si daca ar avea inteligenta lui Sharon Stone si spontaneitatea lui Oprah Winter, ar fi completa.

Te-ai intalnit cu vreuna dintre admiratoarele tale?
Bineinteles ca da. Mai ales ca acum sunt un barbat singur. Numai ca dupa fiecare intalnire am ramas cu un gust amar. Si nu a fost in totalitate vina fetelor cu care am acceptat sa ies la o cafea. Probabil ca asteptarile mele au fost prea mari si, tocmai de aceea, am fost dezamagit. Dar cum eu sunt o persoana perseverenta, nu ma dau batut prea usor. Asa ca voi mai iesi in oras daca voi fi invitat.

Ce-ti lipseste pentru a fi un stripper profesionist?
In primul rand imi lipseste chemarea pentru aceasta meserie. Ca in rest nu-i mare lucru. Cu un corp lucrat bine in sala si cu o pereche de pantaloni din piele s-a rezolvat totul. Si daca ma gandesc bine, nici macar curajul de a-mi da jos hainele pe scena n-as putea spune ca nu mi-ar prisosi. Numai ca nu o sa ajung niciodata stripper pentru ca nu-mi doresc sa fiu privit precum un trofeu. (Adrian Vaduva)

×
Subiecte în articol: antimonden