x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Paula Seling mergea cu vaca la pascut

Paula Seling mergea cu vaca la pascut

07 Iun 2004   •   00:00

Ii placea sa bea lapte direct de la joiana. Fura cartofi pentru a-i frige in jar. Facea auditii in familie, pentru a arata rudelor cat e de talentata. Si a debutat la o nunta, unde a cantat la clape.

ROXANA I. ANCUTA

  • Jurnalul National: Care e prima intamplare din copilarie pe care ti-o amintesti?

    Paula Seling: Odata, am fugit de la camin, pentru ca nu mai suportam sa stau fara frate-meu. Mi-am facut singura bilet de voie si i-am falsificat semnatura lui taica-meu. Evident, biletul era scris jenant, cu litere de tipar si cu un creion de colorat. Educatoarea m-a lasat sa plec, iar mama, dupa ce a aflat, mi-a facut cel mai mare scandal din lume.

    Juca fotbal in sufragerie

  • Tu si fratele tau ati fost apropiati...

    Da. Si acum suntem. E o legatura apropiata de cea a gemenilor. Multa lume ne-a spus ca semanam foarte mult si ca ne purtam precum gemenii. Cand eram mici, imparteam frateste orice. Ciocolatele le masuram cu linia.

  • Nazdravanii nu faceati?

    Ba da. Ne bateam cu bibelourile mamei. Cea mai mare parte a timpului ne-o petreceam jucand fotbal in sufragerie si spargand bibelourile. Dar partea cea mai frumoasa era ca ma ocupam cu suflatul in ore. Desigur, ma alegeam cu nota 1.

  • Te tineai numai de sotii...

    Da. Ce mai faceam cand mergeam la bunica, in vacante! Impreuna cu varul meu furam cartofi si-i frigeam in jar. Imi amintesc ce suparata am fost cand a vandut bunica vaca. Cel mai mare deliciu era sa bem lapte din donita, direct de la vaca. Faceam mari smecherii cand bunica ne trimitea cu vaca, la pascut. Ii dadeam vacii sa pasca anumite ierburi care o umflau si apoi o duceam la rau, sa bea cat mai multa apa, sa para satula, dupa care ne intorceam acasa.

    La 14 ani a cantat la nunta

  • Erai capul rautatilor?

    Cand ma adunam cu verii si cu fratele meu imi fata mintea, ca sa spun asa, toate prostiile din lume.

  • Parintii tai stiau ca au un copil talentat...

    Cand veneau musafiri la noi in casa, se faceau repetitii. Erau stresante auditiile... Trebuia sa se vada ca mama si tata au o fata talentata. Cea mai faina faza a fost cand eu si frate-meu am facut o trupa. Atunci am cantat la primul nostru eveniment important, care a fost... o nunta. Iata ca si Paula Seling a cantat la nunti! Era nunta unui prieten de-al tatalui nostru. Eu am fost la clape, iar frate-meu, la saxofon. Eram in clasa a VIII-a.

  • Esti timida?

    Foarte. Viata de scena m-a ajutat sa-mi depasesc timiditatea. Altfel, daca ma vezi intr-un loc unde nu cunosc oameni, nu stiu ce as putea sa zic, mi-e teama de ce ar putea sa creeze actiunile si vorbele mele in ochii celorlalti si o sa vezi ca sunt foarte mica, neinsemnata si incerc sa ma tin la distanta, sa observ.

  • Ai ajuns la vreun numitor comun in ceea ce il priveste pe Al Bano?

    Nu si nici nu stiu daca o sa se mai finalizeze. La Callatis, cand repetam pe scena, Al Bano i-a spus inginerului de sunet: „Pentru ea fa acelasi reglaj de sunet, dar pune volumul la jumatate". In fine... A fost un proiect care ar fi putut sa iasa frumos.

  • Stii sa aplanezi un conflict?

    Nu. De obicei, eu sunt cea care-l porneste. Sunt ca un taifun.
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden