x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Pe vas de croaziera - Nepotul coafeaza pe muzica matusii Similea

Pe vas de croaziera - Nepotul coafeaza pe muzica matusii Similea

de Simona Ecovoiu    |    08 Oct 2006   •   00:00
Pe vas de croaziera - Nepotul coafeaza pe muzica matusii Similea

La invitatia unui grec putred de bogat, Sorin si-a luat trusa de tuns si a plecat sa munceasca pe un vas de croaziera.

Satul sa mai calculeze salariile angajatilor de la salonul lui de coafura din Bucuresti, Sorin Similea, nimeni altul decat nepotul interpretei Angela Similea, a acceptat sa lucreze pe un vas de croaziera: "Intr-o zi m-am pomenit cu un telefon din partea unui grec, care ma ruga sa fiu hairstylist pe vasul lui de croaziera, pe un salariu de 1.500 de euro. Asa ca am lasat aici totul balta si am plecat, mai ales ca eram curios sa vad cum e sa ai clienti straini, dar si cum e sa o iei de jos, pentru ca acolo nu ma cunostea nimeni".

SUCCES NEBUN. A fost astenizat de nemtoaice de 70 de ani

IN PRAGUL DISPERARII. Si la cati banuti a reusit sa stranga, e clar ca a facut o alegere inspirata: "Am avut clienti de toate nationalitatile, ajunsesem sa tund zilnic cam 25 de pasageri de pe vas, la tarife destul de piperate, intre 45 si 65 de euro". Sorin spune ca nemtoaicele l-au cam adus in pragul disperarii: "Veneau la mine cu poze din adolescenta, ca sa le copiez tunsoarea de atunci. Deh, la 70 de ani ai lor, voiau sa arate ca la 20. Probabil credeau ca in pret intra si o sedinta de magie, caci parul le cam parasise".

La usa salonului sau, pentru ca i se dusese buhul pe vas de mare hairstylist, s-au asezat la rand si barbati putred de bogati: "Printre clienti s-a aflat si cel mai bun chirurg din America, cu clinica in Beverly Hills, care facea si show-uri de televiziune. De fel, se tundea la salonul frecventat de Cameron Diaz si Bill Clinton, dar asta nu inseamna ca era si multumit de servicii".

DOR DE CASA. Pe vasul de croaziera, noptile i s-au parut plictisitoare

ANGELA, O DIVA. Dar dupa ce l-a aranjat nepotul Angelei, vestitul medic, superincantat de look, i-a oferit acestuia cel mai mare bacsis pe care avea sa-l primeasca vreodata, 300 de euro. Ca tot am ajuns la acest capitol, hairstylistul spune ca americanii sunt cei mai darnici, ei oferind bani si unuia care ii arata unde se afla WC-ul.

Pentru ca cele 12 ore de munca sa treaca mai repede, Sorin asculta la un casetofon din salon CD-ul cu melodiile matusii sale, Angela Similea: "Muzica ei este ca un Buddha pentru mine, ma calmeaza si ma face sa uit de toate problemele. Nu cred insa ca matusa mea ar fi de acord sa cante pe un vas de croaziera. Angela este o diva a muzicii si nu are ce cauta intr-un asemenea loc".

×
Subiecte în articol: antimonden croaziera