x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Plesu si Dinescu, carcotasii din Muppets

Plesu si Dinescu, carcotasii din Muppets

10 Noi 2004   •   00:00

Salonul Diplomat al Hotelului Hilton a gazduit luni seara "Gala Ellis 2004", eveniment aflat la cea de-a treia editie. Creatoarea de moda a premiat eleganta si fair-play-ul personalitatilor romanesti.

TANDEM. Mircea Dinescu a comentat nonstop cu Andrei Plesu la Premiile Ellis
Premiul pentru eleganta si romantism in cuplu i-a revenit cuplului Romanita si Adrian Iovan, care au fost tinta glumelor altui premiat, de data aceasta pentru eleganta in stiinta, literatura si filozofie, Andrei Plesu.

TOMA NECREDINCIOSU’. Se pare ca Plesu nu mai crede in iubire, privindu-i cu scepticism pe cei doi soti, care-si aruncau bezele. Premiul pentru eleganta in politica l-a primit Mircea Geoana, pentru eleganta in afaceri Robert Rekkers, iar cel pentru eleganta in arte, celebrul regizor Sergiu Nicolaescu. Emerich Ienei a plecat acasa cu Trofeul Ellis pentru fair-play: "Imi place ca Ienei nu intra in scandaluri, nu confunda stadionul cu maidanul", l-a laudat acelasi Plesu. Printre invitati s-a numarat si poetul Mircea Dinescu, care a purtat o palarie neagra cu boruri largi si a comentat nonstop cu Plesu, de ziceai ca sunt carcotasii batranei din Papusile Muppets. N-a lipsit (oare, cum ar fi putut?) nici teverista Iuliana Marciuc, care a avut o preocupare majora: sa trimita SMS-uri. Cui? Noi banuim ca tot lui Adrian Enache, care se afla in culise, pregatindu-se sa urce pe scena. Nici nu i-am mai intrebat daca se mai iubesc ori ba, caci ne-am saturat de aceasta telenovela rasuflata.

CONCURS. Raluca Moianu a venit insotita de sotul ei, Mario, si ne-a declarat ca micuta, pe care o va chema Mara si va veni pe lume in luna ianuarie, cam da din picioruse in burtica, semn ca n-are stare. Am admirat un cuplu care chiar ar merita un premiu pentru excelenta in cuplu, Cristian Topescu - Christel Ungar. Normal ar fi ca orice comentator sportiv sa nu tina cu o anume echipa, pentru a nu fi acuzat de subiectivism. Ei, iata ca Ienei l-a dat de gol pe Topescu, marturisind ca ei au iubit, dintotdeauna, echipa Steaua. Au fost prezente pe scena si sase concurente care s-au luptat pentru premiul de 1.000 de dolari, oferit de Eli Lasnean. Ele au primit cativa metri de material, de diverse culori, si, timp de 15 minute, au imbracat cate un manechin, in functie de imaginatie. (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden pleşu