x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Poftiți la muncă. Dan Helciug: "Bănuiesc că atunci când s-a născut, toate ursitoarele lui Nea Mărin se certau în gura mare!”

Poftiți la muncă. Dan Helciug: "Bănuiesc că atunci când s-a născut, toate ursitoarele lui Nea Mărin se certau în gura mare!”

12 Dec 2016   •   18:20
Poftiți la muncă. Dan Helciug: "Bănuiesc că atunci când s-a născut, toate ursitoarele lui Nea Mărin se certau în gura mare!”

Împreună cu Oana Roman și Marius Elisei, Anamaria Prodan, Nea Mărin și Liviu Vârciu, artistul Dan Helciug a muncit de dimineața până seara în această ediție a emisiunii ”Poftiți la muncă” care va fi difuzată luni (12) și marți 13 decembrie, la Antena 1 de la ora 20:30.

Această nouă provocare pentru vedete a avut loc într-un decor elegant, la conacul Brukenthal din Avrig, lângă Sibiu. Pentru Dan cel mai dificil moment a fost trezitul de dimineață. Dar nu pentru că el ar dormi mult de obicei ci pentru că ”după câteva ore de somn și ore întregi de muncă, la 8:00 când apărea Nea Marin fresh la ușă, pregătit ca de nuntă, îmi venea sa mă împuşc... sau... să-l împuşc :)”, își amintește artistul, căruia însă i-a plăcut foarte mult atmosfera de lucru și ”trupa de șoc” din care a făcut parte.

El povestește că s-a distrat copios urmărind scene ca din filmele de comedie ai căror protagoniști au fost Nea Mărin și Liviu Vârciu. Deși nici el nu a scăpat de mustrări. ”Nea Mărin urlă din principiu, eu așa zic. Bănuiesc că atunci când s-a născut, toate ursitoarele lui se certau în gura mare!”, se amuză Dan, mai ales că nu s-a dat în lături de la muncă.

El a cules și a curățat știuleții de porumb, a adunat paie, a hrănit cai, o bivoliță, cerbi și căprioare, a făcut pâine la un laborator, a cântat și a dansat la o șezătoare, unde a fost și foarte creativ, inventând un sistem de învârtit fusul pe podea, ca titirezul.

Cel mai mult s-a amuzat la cules de ciuperci, unde a găsit doar una singură și fiind maestru de ceremonii la balul de palat, în rolul de ajutor al baronului, personaj interpretat de Oana Roman.

CLICK PE POZĂ, PENTRU GALERIE FOTO

”Mi-au plăcut foarte mult costumele de epocă, a fost una dintre cele mai minunate experiențe trăite de mine într-un show tv. M-am distrat copios în rolul de Master of Ceremony și de pianist de la curtea Baronului”, spune Dan.

 Ce i-a lipsit cel mai mult în timpul filmărilor și cât de bine s-a achitat de toate sarcinile sale, telespectatorii vor vedea în această ediție a emisiunii ”Poftiți la muncă”, de la ora 20:30, la Antena 1.

×