x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Pozitia pe care o ocupa... in pat!

Pozitia pe care o ocupa... in pat!

28 Ian 2005   •   00:00

Daca publicul ar face un clasament special pentru artistii casei de discuri RBA, acestia s-ar clasa pe niste pozitii mai mult sau mai putin fruntase. Unii au succes, altii mai putin. Asadar, daca pozitia unora dintre ei, intr-un top muzical, este cat de cat indoielnica, nu acelasi lucru il putem spune si despre ceea ce gandesc ei, artistii, despre pozitiile pe care le prefera... in pat. Ei stiu ce vor, ce le place si ce le prieste!

ROXANA I. ANCUTA

POZITIA NU SE DISCUTA. Lui Betty ii place la perete
Fuego, departe de a fi un tip nonconformist, se si repede sa faca, intai de toate, o distinctie intre "dragoste" si "sex". "A face dragoste nu inseamna a face sex. Totusi, pentru mentinerea unei relatii mai mult timp si pentru a te cultiva este recomandat sa rasfoiesti KamaSutra. Intr-un final insa, faci ceea ce iti place tie si ceea ce-i place partenerului. Personal, prefer pozitia clasica, cea a misionarului, atunci cand fac dragoste."

EXPERIMENTE. Anul trecut, pe vremea aceasta, Betty n-ar fi avut voie sa raspunda acestui sondaj. Acum e majora si nu se sfieste sa faca declaratii de genul: "Imi place cu spatele la perete si pe partea dreapta. Aceasta este cea mai odihnitoare pozitie. Astfel, somnul iti ofera intotdeauna vise placute". Oare si parintii ei sunt de aceeasi parere?

Marian din trupa Haiducii a fost mereu interesat de acest subiect. Se lauda ca are experinta in partidele de dragoste. "Nu sunt femeie sa stau intr-o anumita pozitie. De obicei, asez eu partenera intr-o anumita pozitie… preferata de comun acord. Depinde insa si de femeie, pentru ca ea trebuie sa fie dispusa sa faca experimente in pat."

Se cunoaste ca Gina Pop are o "tinuta". Nu ne referim la "tinuta" din pat, pe care prefera sa nu o dezvaluie. "Tind sa ramana un secret acest lucru, pentru ca tine de intimitatea mea. Cred totusi ca pozitia preferata o descoperi pe moment. Depinde de loc, de timp si de stare."

DEASUPRA. Adi de la Amor (ex-AXXA) a incercat pozitia preferata in scara unui bloc. De curand. "Prefer in picioare. Este foarte diferita de celelalte pentru ca simti mai bine formele celuilalt si, in general, totul, pentru ca muschii se incordeaza. Ultima data am practicat aceasta pozitie in scara unui bloc."

Chiar daca are fusta scurta-scurta, Oana de la Romancutze nu se ambaleaza in declaratii incendiare. "Nu cred ca pozitia conteaza cel mai mult in sex, ci priceperea si, de ce nu, marimea. Pentru ca imi place sa domin, cel mai bine ma simt atunci cand sunt eu deasupra."

Ciprian (Hot-line): "Nu stiu exact cum se numeste, insa este cea in care ambii parteneri stau culcati pe o parte. Insa, important este cu cine faci sex si cat de intens este. Bineinteles, depinde si de «talentul» domnisoarei, de cat de bine se pricepe".

ODIHNITOARE

"Imi place cu spatele la perete si pe partea dreapta. Aceasta este cea mai odihnitoare pozitie. Astfel, somnul iti ofera intotdeauna vise placute" - Betty, cantareata

STAPANUL

"Nu sunt femeie sa stau intr-o anumita pozitie. De obicei, asez eu partenera intr-o anumita pozitie… preferata de comun acord" - Marian, membru al trupei Haiducii
×
Subiecte în articol: antimonden poziţia