x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Premiile MTV vor avea si un mire, si o mireasa

Premiile MTV vor avea si un mire, si o mireasa

25 Apr 2005   •   00:00

Cea de-a treia editie a Premiilor MTV Romania se apropie. La 28 aprilie, la Sala Palatului va avea loc un spectacol-maraton, cu interpreti nominalizati la 14 categorii, recitaluri ale artistilor romani, plus guest starurile aduse de "afara".

OMUL-ORCHESTRA. Bitza va canta si in calitate de concurent, dar si de invitat
LA DEFILARE. Daca anul trecut gazda show-ului a fost Loredana, de data aceasta, organizatorii s-au gandit la un prezentator si mai trasnit, nimeni altul decat Miiiihaaaai Dobrovolschi! Show-ul va incepe la ora 19:00, cu defilarea VIP-urilor pe covorul rosu. Speram ca, de data aceasta, solistul de la Zdob si Zdub nu-si va mai da pantalonii jos in fata camerelor de luat vederi sa ne-arate una dintre fetele talentului sau, asa cum a facut la editia trecuta. Incepand cu ora 20:00 se da startul spectacolului propriu-zis, care va fi transmis in direct pe MTV Romania.

DISTRIBUTIE. Nominalizatii Romanian Music Awards 2005 au fost alesi in urma voturilor reprezentantilor caselor de discuri si ale peste 200 de telespectatori fideli ai postului. Acestia vor putea fi votati pe Internet si prin SMS. Conduce Bitza cu cinci propuneri, urmat de Activ, Impact, Ombladon si Parazitii cu cate patru. Zdob si Zdub, Hi-Q, Morandi, Vita de Vie si Voltaj concureaza la cate trei sectiuni fiecare. Oare cine sunt cei 200 de spectatori ai MTV care l-au votat pe Bitza de cinci ori, in timp ce Class, Cargo sau Proconsul au doar o nominalizare, si aceea doar la "Cel mai bun site"? Si de aceasta data va fi o "inflatie" de interpreti veniti "di pisti Prut": Pavel Stratan, Planeta Moldova, Zdob si Zdub, carora am putea sa spunem ca se alatura, dupa Accent si Oana de la Activ. Mai exista doua categorii speciale, "Lifetime Award" si "Free Your Mind Award", unde castigatorii vor fi alesi de reprezentantii MTV. Cu alte cuvinte, cine imparte parte-si face.

CUPLUL CREAM-C.R. B.L. La sectiunea "Best Video", votul va fi exprimat numai prin SMS, in seara evenimentului, intre orele 19:00 si 22:30. Speram sa nu fie ca la Eurovision, toate liniile blocate! Cantaretii romani care vor sustine recitaluri sunt: Morandi, Vita de Vie, Bitza (din nou), Pepe, Nicola, Impact feat. Ca$$a Loco, Hi-Q feat. Vank, Corina feat. Smiley&Don Baxter. Cream si C.R.B.L. vor juca rolul proaspetilor insuratei, purtand costume de miri, semnate Agnes Toma. Invitatii straini, care au confirmat deja prezenta, sunt Despina Vandi si Danzel, Schiller mit Heppner, Benassi Bros si formatia rock finlandeza Wigwam. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden