x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Preşedintele Iohannis a fost aseară la Operă. Astăzi este invitat la nuntă

Preşedintele Iohannis a fost aseară la Operă. Astăzi este invitat la nuntă

15 Sep 2021   •   08:00
Preşedintele Iohannis a fost aseară la Operă. Astăzi este invitat la nuntă

În plină criză politică şi sanitară în România, Klaus Iohannis a ascultat marți seara, din sală, muzică simfonică. Președintele a participat la concertul în care Orchestra Naţională a Franţei l-a omagiat pe George Enescu. Șeful statului este invitat miercuri la cununia civilă a Simonei Halep.

„Festivalul Internaţional este o sărbătoare a muzicii şi o bucurie a reîntâlnirii cu cele mai prestigioase orchestre şi dirijori renumiţi. În această seară, dirijorul Cristian Măcelaru şi Orchestra Naţională a Franţei au adus un omagiu vibrant operei lui George Enescu”, a scris marți seara preşedintele Klaus Iohannis pe contul său de Facebook.

Conform unor surse, preşedintele ţării este invitat miercuri la cununia civilă pe care jucătoarea de tenis Simona Halep, 29 de ani, şi partenerul său, omul de afaceri Toni Iuruc, 43 de ani, o au programată la Constanţa, oraşul natal al dublei câştigătoare de turnee de Mare Şlem (Ronald Garros şi Wimbledon).

Simona Halep a anunțat la revenirea în țară de la US Open că se căsătorește miercuri cu Toni Iuruc. „Da, domnul Țiriac m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare. E un eveniment frumos, am emoții”, a adăugat Halep.

Klaus Iohannis este mare iubitor de tenis, și, mai nou, de golf. Șeful statului mai practică ciclismul, schiul şi drumeţiile montane și are chiar antrenor personal de tenis, este vorba despre finul său, Marius Vecerdea, organizatorul turneului Sibiu Open.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis