x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Prințul Harry, în centrul glumelor la decernarea premiilor Grammy. Gazda evenimentului a ironizat o expresie din volumul autobiografic al acestuia

Prințul Harry, în centrul glumelor la decernarea premiilor Grammy. Gazda evenimentului a ironizat o expresie din volumul autobiografic al acestuia

de Anastasia Paul    |    08 Feb 2023   •   18:30
Prințul Harry, în centrul glumelor la decernarea premiilor Grammy. Gazda evenimentului a ironizat o expresie din volumul autobiografic al acestuia
Sursa foto: Hepta

Gazda ceremoniei de decernare a premiilor Grammy, Trevor Noah, a glumit în timpul evenimentului pe seama recentelor memorii publicate de prințul Harry.

El a ironizat una dintre dezvăluirile ducelui de Susssex, care a spus că s-a simțit ca un "mădular degerat", în volumul său autobiografic "Rezerva", în care a adus critici familiei regale. 

Noar are 38 de ani și a prezentat cea de-a 65-a ediție a premiilor Grammy, în cadrul căreia a făcut o glumă obraznică, în timp ce i-a oferit premiul starului britanic James Corden.

„James Corden a câștigat de 12 ori premiul Emmy și este gazda The Late Late Show”, a spus acesta, adăugând „Este, de asemenea, dovada vie că un bărbat se poate muta de la Londra la L.A., și să nu spună tuturor despre mădularul lui degerat.”

Discuția amuzantă a lui Noah a atras o reacție uriașă pe internet.

„Multor oameni le-a fost dor de discuția despre Prințul Harry a lui Trevor Noah. Și a fost și amuzant”, a scris un utilizator.

„Trevor Noah tocmai l-a insultat pe Prințul Harry în timp ce îl prezenta pe James Cordon?” a adăugat altul.

„Sincer, a fost punctul culminant al întregii ceremonii pentru mine”, este de părere o altă persoană.

„Sunt sigur că lui Harry i s-a părut amuzantă gluma. Are un bun simț al umorului”, a scris un admirator.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: premiile grammy print harry