x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Prinţul Harry are o relaţie cu actriţa americană Meghan Markle, potrivit Daily Express

Prinţul Harry are o relaţie cu actriţa americană Meghan Markle, potrivit Daily Express

31 Oct 2016   •   22:00
Prinţul Harry are o relaţie cu actriţa americană Meghan Markle, potrivit Daily Express

Prinţul Harry al Marii Britanii, al cincilea pe linia de succesiune la tron, are o relaţie cu actriţa americană Meghan Markle, protagonistă a serialului de televiziune 'Suits', informează luni ziarul Daily Express, citat de EFE. 

Potrivit ziarului britanic, care citează surse din anturajul prinţului, deşi sunt de puţin timp împreună, Harry, 32 de ani, este foarte "amorezat", de actriţa în vârstă de 35 de ani. 

Publicaţia notează că cei doi s-au cunoscut în luna mai în Canada, când prinţul promova Invictus Games din 2017, pe care Harry le copatronează la Toronto, oraşul de reşedinţă al actriţei, având în vedere că aici se filmează serialul 'Suits'. 

Meghan a fost căsătorită cu producătorul Trevor Engelson până la despărţirea în 2013. Harry, despre care s-a zvonit că a avut idile cu mai multe celebrităţi, nu a avut o iubită stabilă în ultimii ani, de când s-a despărţit de Cressida Bonas, în 2014. 

Meghan Markle, amatoare de călătorii, gastronomie şi yoga, a vizitat de mai multe ori Marea Britanie în ultimul timp şi ar fi fost chiar găzduită la Palatul Kensington, unde i-a cunoscut pe ducii de Cambridge, William şi Kate, conform ziarului. 

Palatul Kensington, reşedinţa oficială a ducilor, nu a dorit să comenteze ştirea care nu a fost de asemenea confirmată nici de cei vizaţi.AGERPRES

×
Subiecte în articol: prinţul harry meghan markle