x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Prinţul Harry şi Meghan Markle: Căsătorie în perspectivă?

Prinţul Harry şi Meghan Markle: Căsătorie în perspectivă?

07 Mar 2017   •   22:20
Prinţul Harry şi Meghan Markle: Căsătorie în perspectivă?

Weekendul trecut prinţul Harry al Marii Britanie a participat la nunta celui mai bun prieten al său Tom Inskip - alintat "Skippy" - cu Lara Hughes-Young care a avut loc la Montego Bay, în Jamaica. 

Ceea ce a fost mai surprinzător, relativ, a fost prezenţa iubitei sale la nuntă, actriţa americană Meghan Markle, relatează site-ul Le Figaro. 

Mână în mână la cocktail, Meghan îmbrăţisându-l pe Harry, Meghan mângâindu-l pe spate... Fotografii prezenţi la nuntă nu au ezitat să surprindă mai multe instantanee cu tinerii îndrăgostiţi. "Păreau să se simtă bine împreună, au schimbat mai multe săruturi şi s-au distrat copios", a declarat o sursă prezentă ziarului Daily Mail. 

"Viitoarea prinţesă? #PrinceHarry şi #MeghanMarkle la nunta unui prieten sau #MeghanMarkle copleşită cu dragoste la o nuntă din Jamaica" a scris celebrul actor al micilor ecrane B. Scott, pe contul său de Twitter. În mesajele sale actorul făcea aluzie la o viitoare prinţesă, având în vedere prezenţa printre invitaţi a actualei iubite a prinţului Harry. 

O nuntă care anunţă o altă nuntă? se întreabă online Le Figaro. Este zvonul care pare să circule la palatul Buckingham. "Vor fi logodiţi până la sfârşitul verii", declarase recent o sursă revistei US Weekly. 

"Au vorbit deschis despre viitorul lor. Ei îşi văd viaţa împreună". Această călătorie pe meleagurile jamaicane le-a întârit şi mai mult convingerile, încheie site-ul Le Figaro.AGERPRES

×