x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Pruteanu se vinde la targ cu doar 10.000 de lei

Pruteanu se vinde la targ cu doar 10.000 de lei

28 Mai 2004   •   00:00

S-a deschis al 12-lea targ international de carte Bucuresti, "BOOKAREST 2004", la galeriile "Etaj _" de la Teatrul National Bucuresti. Multe noutati, dar si multe vechituri. Doar cartea e si ea o marfa, iar la targ se vinde cam orice.

Multi vizitatori, printre care unii sositi doar sa fie vazuti la un eveniment cultural, ca da bine... Oricum, ai de unde alege carti. Expun peste 200 de edituri din Romania si strainatate. Iti iau ochii borcanele lucioase de la Humanitas. Una bucata borcan cu mici suluri literare cu titlul generic "Eternul feminin/masculin" costa 240.000 lei.

SECOND HAND. Iaca si oferte de oferte. Cumperi o carte de la Editura Tesu, primesti un cadou. La Editura Economica, pe jos, dau navala dintr-un cufar sute de carti la 10.000 lei/bucata. Care mai iei, ca Universal Dalsi vine si ea cu o propunere tot la 10.000: "Partidul si partida", de George Pruteanu. Mai pui 5.000 si-i iei copilului o carte de colorat de la Flamingo GD, sa-i duci si lui ceva.

Cei de la Rentrop&Straton se gandesc la sefi. Contra a NUMAI! 64.900 lei, sefii pot invata cum sa-i tina pe subalterni sub papuc: "Instruieste-ti angajatii!". Dar iata ca la standul Editurii TREI, amploaiatul da un ban, da’ stie ca face: "Cum sa neutralizezi agresorii, sefii si brutele din viata noastra". 100.000/bucata. Or fi destule? Carti, zic... (Claudia Daboveanu)

×
Subiecte în articol: antimonden