x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden "Pupici" scumpi de la Nino D’Angelo

"Pupici" scumpi de la Nino D’Angelo

16 Noi 2004   •   00:00

REVEDERE - Solista napoletanului a dansat cu pofta, desi este gravida in luna a opta

Napoletanul de 1,60 metri n-a reusit sa umple Sala Palatului duminica seara, spre nemultumirea organizatorilor. Biletele prea scumpe si ploaia abundenta i-au tinut pe romani in casa.
DANA ANDRONIE, ROXANA I. ANCUTA

LIPICI. Nino i-a facut pe romani sa danseze mai ceva ca pe manele
Organizatorii, prin vocea lui Paul Nanca, au tinut cu tot dinadinsul sa informeze publicul, inainte ca Nino sa apara pe scena, ca romanii trebuie sa plateasca de la un milion de lei in sus daca vor sa vada un italian la ei acasa.

Nino D’Angelo a sustinut un concert de 90 de minute, ca nu degeaba a primit un onorariu baban. Presedintele fundatiei Pheonix a recunoscut ca, din lipsa sponsorilor seriosi, i-a costat cam mult (si pe organizatori, dar si pe spectatori) venirea lui D’Angelo in Romania. Dar napoletanul i-a rasplatit cu varf si-ndesat pe cei care au infruntat frigul si au scos din buzunare de la 500.000 pana la 1.500.000 lei. Chiar daca sala a fost pe jumatate plina, solistul a reusit sa-i faca pe spectatori sa danseze printre randuri sau chiar la marginea scenei. Vedetele nu s-au inghesuit la muzica napoletana. Printre fanii lui Nino s-a numarat si un tigan caldarar, care sorbea fiecare nota a cantaretului. Probabil si pentru ca piesele aduceau foarte mult cu manelele mioritice.

MULTUMIRI. Au fost unele incidente tehnice, pe care Nino le-a tratat cu umor: "Le multumesc celor din echipa tehnica pentru ca s-au tot pregatit de spectacol, dar nici acum, cand eu ma aflu pe scena, nu sunt gata!". Dupa aceasta glumita, cantaretul a incercat sa ceara scuze publicului pentru problema tehnica, dar nu stia ce limba se vorbeste in Romania. Stia insa sa spuna "pupici, pupici".

Nino a fost acompaniat de o tanara, care este gravida in luna a opta. Membrii trupei au stat cu sufletul la gura de teama ca nu cumva solista sa nasca pe scena. Numai ea n-avea nici un stres, dansand de mama focului. Aceasta a reusit sa-l molipseasca si pe D’Angelo, care a sarit de pe scena si s-a cocotat pe un scaun, pentru a se zbantui mai bine. Publicul a inceput sa-l aplaude si asa a tinut-o pana la sfarsitul spectacolului.

Dupa ce si-a terminat recitalul, artistul a plecat direct la Casa Vernescu, pentru a lua cina.

PREFERINTE
Timp de jumatate de ora, inaintea concertului lui Nino D’Angelo, Narcisa Suciu si Gasca de Acasa au incercat sa incalzeasca atmosfera din sala. Din pacate, spectatorii nu au gustat atat de bine muzica solistei, desi aceasta are o voce incomparabil mai buna decat a lui D’Angelo. Insa piesele cu tenta etno-folk se pare ca nu s-au incadrat in preferintele celor veniti la Sala Palatului pentru artistul napoletan. Cu toate acestea, Narcisa a facut tot posibilul sa trezeasca la viata un public apatic si, spre finalul concertului ei, a reusit. Intentionat sau nu, Narcisa Suciu l-a omis pe iubitul ei, in momentul in care a prezentat publicului membrii din Gasca de Acasa.
×
Subiecte în articol: antimonden nino angelo dâ angelo