x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Radu Mazăre, TRANSFORMARE SPECTACULOASĂ! Uite cum arată edilul după un tratament de înfrumuseţare folosit la Hollywood

Radu Mazăre, TRANSFORMARE SPECTACULOASĂ! Uite cum arată edilul după un tratament de înfrumuseţare folosit la Hollywood

de CS    |    06 Feb 2013   •   15:03
Radu Mazăre, TRANSFORMARE SPECTACULOASĂ! Uite cum arată edilul după un tratament de înfrumuseţare folosit la Hollywood
Sursa foto: ADPM

Radu Mazare se poate acum lauda cu o dantura impecabila. Edilul Constantei a urmat tratamentul de albire folosit la Hollywood de celebritati precum Tom Cruise si Victoria Beckham, care este implementat, in premiera in Romania, de Dr. Adrian Mina.

Radu Mazare s-a numarat ieri printre invitatii evenimentului de inaugurare a unei noi clinici din zona Dorobanti, fiind insotit de trei asistente frumoase si afisandu-si noua dantura ireprosabila.

El a optat pentru o tinuta jockey style, purtand cizme visinii pana la genunchi si un sal in aceeasi nuanta, cu aplicatii de piele.

“Dantura frumoasa este un detaliu obligatoriu, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Am intalnit femei cu trasaturi extrem de frumoase si cu un corp de vis, dar care aveau dintii inestetici. Mare pacat, fetelor, le-am spus de fiecare data! Degeaba te imbraci frumos, te machiezi si te coafezi, daca atunci cand zambesti ti se vad toate defectele danturii”, a declarat Radu Mazare.

×