x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Rapperul Coolio ar putea fi condamnat la 3 ani de închisoare

Rapperul Coolio ar putea fi condamnat la 3 ani de închisoare

14 Oct 2016   •   22:40

Rapperul Coolio, pe numele real Artis Leon Ivy, în vârstă de 53 de ani, ar putea fi condamnat la trei ani de închisoare pentru posesie ilegală de armă, potrivit unui comunicat emis joi de biroul procurorului districtual din Los Angeles, informează Reuters.

Rapperul trebuia să fie audiat joi la Curtea Supremă din Los Angeles, pentru a-i fi aduse la cunoştinţă acuzaţiile, însă audierea a fost stabilită pentru 26 octombrie, avocatul artistului solicitând o amânare deoarece Coolio se află în turneu.

Rapperul, deţinător al unui premiu Grammy, a fost arestat în septembrie, în timpul controlului de securitate pe aeroportul din Los Angeles, după ce scanerele Administraţiei pentru securitatea transporturilor au detectat prezenţa unei arme de foc într-un bagaj de mână. În urma verificărilor efectuate, poliţia a stabilit că arma îi aparţinea lui Coolio.

Conform procurorilor, rapperul are interdicţie la deţinerea de arme de foc din cauza a doua condamnări anterioare - în 2001 în maşina sa a fost identificată o armă, iar în 2009 poliţiştii au găsit asupra sa cocaină.AGERPRES

×
Subiecte în articol: coolio