x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Răzvan și Dani oferă domnișoarelor șansa să-și ceară partenerul de bărbat!

Răzvan și Dani oferă domnișoarelor șansa să-și ceară partenerul de bărbat!

19 Feb 2015   •   16:56
Răzvan și Dani oferă domnișoarelor șansa să-și ceară partenerul de bărbat!
Sursa foto: Mircea Bezergheanu

“Matinalii” de la Antena 1, Răzvan Simion și Dani Otil, s-au gândit serios la cum ar putea să ofere oportunitatea tuturor domnișoarelor care își doresc să se căsătorească, să-și vadă visul cu ochii. Și ca să le dea, concret, o mână de ajutor în acest sens, Răzvan și Dani le acordă șansa să-și ceară partenerul… de bărbat, în direct, la ‘Neatza.

Toate doritoarele se pot înscrie, până pe 24 februarie, pe www.neatza.a1.ro cu o fotografie a cuplului și exprimarea fermă și fără echivoc conform căreia domnișoara e decisă să-și ceară iubitul de bărbat. Mai mult decât atât, protagonistele vor fi invitate în platou. În fața a sute de mii de oameni urmează să formuleze cererea către bărbatul visurilor lor. Cea mai convingătoare și spectaculoasă cerere în căsătorie, urmată de cel mai ferm accept vor fi premiate pe măsură.

În finală vor fi selectate cinci perechi (perechile finalist), iar în ediția specială ‘Neatza, de Dragobete, din 24 februarie, se va desemna marea finalistă: perechea câștigatoare va pleca într-un weekend “de miere” la munte, unde tinerii îndrăgostiți vor avea parte de o serie de surprize memorabile.

×